Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan lehet megszüntetni a...

Kellegykispenz kérdése:

Hogyan lehet megszüntetni a kellemetlen lábszagot?

Figyelt kérdés
Sziasztok 16 éves fiú vagyok . mint már fent is említettem elég erős lábszagom van. reggel 6 tól este 6 ig kénytelen vagyok cipőbe lenni.sok módszert kipróbáltam már ezt az ecetes vizet meg a szódabikarbóna stb.. használok spray ket és hintőport szórok a cipőmbe. ez valamennyire tompítja de nem szünteti meg ! emiatt nem veszek márkásabb cipőket mert nem szeretnék rá pénzt kidobni mikor úgyis cserélném mivel büdös lesz.. rendeltem egy vans era cipőt 17000 ft. tudtok valami ötletet vagy gyógymódot hogy ne legyen ez is büdös ? nagyon megköszönném:D

#lábszag #Vans #láb izzadás
2013. máj. 16. 19:24
 1/3 anonim ***** válasza:

pamut zokni

mos gyakrabban lábat

mosd ki/ ha nem lehet akkor gőzőld ki a cipőidet

maradjon a lábsrpé

hazsnálj nyitottabb, levegőző cipőt... pl műbőr helyet vászon

használj több cipőt egyszerre, ne mindig ugyanazt hord, hanem naponta váltogasd és hagyd pihenni 2-3 napig

2013. máj. 16. 19:39
 2/3 kovpet ***** válasza:

Egyetértek azzal amit az első mond.

Azt tenném hozzá, hogy szerintem menj el bőrgyógyászhoz. Az erős szagok általában valamilyen betegséget jeleznek. Persze ha a normális tisztálkodás megvan. :)

A spray sem mindegy, hogy milyen. A Scholl például nagyon jó, de vannak olcsó, kb hatástalan spray-k is.

De mondom, szinte biztosan valami gombás fertőzés lesz ez.

2013. máj. 17. 11:55
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Az erős lábszag z erős lábtájéki izzadás miatt van(amire gondolom már magadtól is rájöttél)

Nekem ugyan nincsen a lábammal semmi gondom, de a kezem stresszhelyzetekben, melegebb időszakban eléggé izzad. Ez biztos hogy nem valamilyen szervrendszer helytelen működése miatt van mivel anyának is kóros (jobban mint nekem)kézizzadása van. Én meg örököltem.

A kézre nem fújhatok sprayt egyebeket, így elkezdtünk anyával kutatni hogy mi szüntethetné meg a mindennapos problémánkat.

Találtunk egy gépet, a neve: Víz iontoforézis gép.

Jó tenyér, láb és valamelyest hónalj izzadás kezelésére is. Nekem ugyan még csak egy hete van meg, tehát nagy eredményeket nem tudok felmutatni, de elvileg heti 3x-i alkalmazás mellett több embernek is egy-két hónap múlva teljesen megszűnt a problémája.

Többen is árulnak ilyet a neten " megszűnt a kezelt probléma" okból.

Ha szüleidnek is van ilyen, vagy tuti örökölted ezt a kellemetlen izzadást, (és tuti hogy nem helytelen szervrendszeri működés váltja ki ezt a tünetet nálad) akkor érdemes lenne neked is beruházni egy ilyen gépre. Bár nem a legolcsóbb mulatság.

Remélem segítettem! :)

17/L

2013. máj. 18. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!