Hogyan tudnám megszüntetni vagy legalább enyhíteni a kellemetlen lábszagot?
Leírhatatlanul kellemetlen a lábszagom. Sok dolgot próbáltam már a megszüntetésére vagy legalább az enyhítésére.Például: lábspray,cipőspray,a cipők rendszeres mosása,egy nap akár több zokni csere is,hintőpor. Egyszerűen semmi nem vált be. Kétségbe vagyok esve,mert elég kellemetlenül érzem magam amikor le kell vennem a cipőm és mindenki érzi a lábszagom másodperceken belül.
A válaszokat,tippeket előre is köszönöm. 15/F
Szóbadikarbóna a cipőbe éjjel, reggel kirázod. Vagy ecetes ronggyal áttörlöd belülről. A szódabikarbónás lábfürdőben én nem hiszek, szerintem az ecetes jobban beválik, de ez csak megérzés. Ha teheted, ne viselj műszálas zoknit, hanem természetes anyagút, cipőből is a valódi bőr lenne az ideális, de hát azért azt nem vágják utánad a kínai piacon, ezt én is tudom.
Bizonyos illóolajok egy lábfürdőben szintén hasznosak, meg az elhalt hámréteg habköves ledörzsölése, de te fiú vagy, és gondolom nem akarod, hogy az osztálytársaid "ferde hajlamúnak" nézzenek.
Állítólag hasznos, ha nem eszel túl sok cukros, szénhidrátos ételt, ez valamennyire segít. Továbbá ha nagyon zavaró, és régóta megvan, akkor bőrgyógyászhoz is elmehetsz, mert lehet, hogy gombás fertőzés következménye (lehet csak a pubertás, de egy próbát megér). Meg ha teheted szellőztesd a lábad, iskolában nehéz levenni a cipőt és a zoknit, de otthon biztosan meg tudod oldani.
A gond,hogy szinte mondhatjuk egész nap az iskolában vagyok,mert kollégista vagyok.
Igen,elég régóta meg van.
Az imént olvastam egy izzadás gátló szerről amit elég hatékonynak mondanak. a neve: solutio antisudorica. Mit gondoltok róla,hatásos lehet? Semmi féle negatív értékelést nem találtam rá. Akik használták mind azt írták róla,hogy csak ajánlani tudják,mert nagyon jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!