Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Tudnátok nekem tanácsokat...

Tudnátok nekem tanácsokat adni, hogy tudnám leküzdeni a félénkséget, gátlásosságot?

Figyelt kérdés
Esetleg van itt olyan akinek sikerült? 18f
2013. máj. 16. 13:17
 1/3 anonim ***** válasza:

Elvileg szembe kell szállnod a félelmeiddel, ki kell mozdulnod a komfortzónádból! Sport, hobbi, ismerősök... próbálj meg többet lenni emberek között és ismerkedni! Másképp nem megy, csak gyakorlással!

Amúgy nekem nem sikerült! :/ ...még! :)

2013. máj. 16. 13:28
 2/3 anonim ***** válasza:

Csak egy jó barátot kell szerezz...

Nekem amikor lettek barátaim nagyon könnyen sikerült leküzdenem ezeket,sokkal bátrabb voltam,

de rájöttem,hogy kétszínűek voltak...ettől még jobban elgátoltam magam mindenkitől és csak félelmet éreztem mindenki iránt...

2013. máj. 16. 16:31
 3/3 A kérdező kommentje:
Tavaly nekem is volt 1 jó haverom de megbukott sajnos azóta egyre kevesebbet beszélünk. Ez tényleg igaz, csak 1 barát kell és könnyebb. köszi :D
2013. máj. 16. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!