Menjek pszichológushoz?
Én nem értek egyet az első válaszolóval.
Igaz,hogy a korral is jár,de szerintem keress fel egy szakembert.Mégha nem is komoly hidd el nekem jól fog esni,hogy valakinek végre elmondhatot,ami téged nyomaszt.Ha nem akarod anyukádnak elmondani ne tedd!Velem is vannak problémák és az anyukámnak soha nem mondtam és nincs is szándékomban elmondani a teljes igazságot neki.Azaz,hogy mit miért teszek (pl.:miért akarok öngyilkos lenni,iskolás dolgok stb.)Az anyukámmal nagyon jó a viszonyom,segít mindenben,rengeteg tanáccsal látott el az életben és mindig segít,ha valami baj van.
Figyelj, elmehetsz a háziorvosodhoz, az ad beutalót a pszichológushoz, és ingyen elmehetsz. Anyád nem tudja megoldani, és nem a korral jár.
Ha fontos az életed, akkor megteszed, akkor, is, ha épp nem támogat senki. Az életben nem lesznek mindig mellettünk, ezért kell erősnek lenni. Te is lehetsz sokkal erősebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!