Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Megpróbálhatok segíteni rajtad?

Megpróbálhatok segíteni rajtad?

Figyelt kérdés
Mond el a problémád. Bármi lehet. :) Megpróbálok segíteni.:)
2009. okt. 1. 18:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Elvesztettem a világ legeslegjobb emberének a bizalmát..kegyetlen módon átb*sztam az agyát..

Ő már sosem lesz az enyém pedig..:"((

2009. okt. 2. 21:00
 12/14 anonim ***** válasza:

Ja am beszélhetnél vele..:D

Hozd helyre a hibám:P

2009. okt. 2. 21:01
 13/14 anonim ***** válasza:
herpeszem van, ugyan mar javulo felben, egy par nap es elmulik, de randim lesz holnaputan, es szeretnek valami megoldast amitol gyorsabban elmulik
2009. okt. 3. 02:24
 14/14 anonim ***** válasza:

Tanácsot kérnék:D

hosszú lesz:) de muszáj az elejéről kezdenem..:)

16 éves lány vagyok.:) volt/van egy 18 éves fiú ismerősöm. Sokat dumáltunk meg minden. a srác egyszer bekapcsolt msn-en egy másik pasihoz, haverjához aki 22 éves. A lényeg az, hogy a 18 éves fiúval összejöttem, majd a buszból láttam sétálni egy másik lánnyal. De csak sétáltak. És mérgembe felvettem a 22 éves haverját ,h tanácsot kérjek. Alig akart "megismerni". mert egyszer beszéltünk msn-en .. és elég rég. 1 hónapja:D a fiú(18 éves) szakított velem 6 nap után. Beszélgettem továbbra is a 22 éves sráccal. Szóba került, hogy találkozhatnánk.. Elemtünk sétálni , minden tök jó volt. Azóta minden nap beszélünk msn-en . Fel szokott hívni... Hétvégenként találkozunk. Szerinted akar valamit ?:/ mert azért mégiscsak 16 vagyok... ő pedig 22:| És hogyan mondjam el, hogy részemről lehetne több is?:S vagy valahogy "furfangosan" megkérdezi, hogy mit is szeretne tőlem...

félek, mert így tök jó, hogy beszélünk:S félek,hogy nem akar semmit.:D

Amúhgy bocsi, annyira tipikus ez az egész ügy:D mindenütt ez van... de valami egyedi tanácsot szereték:D nem azokat a " szerintem csak meg akar dugni." vagy " kérdezz rá nyiltan":S félős vagyok

előre is köszi:)

2009. okt. 6. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!