Szeretek álmos lenni, ez normális?
Figyelt kérdés
nam ugy értem hogy reggel meg egész nap, hanem ugy hogy ha buli van akkor legalább reggel 5-6 ig nem alszom, még ha a többiek alszanak akkor is fenn vagyok, tanulni nem szeretek, most pl tanulok egy tantárgyat és még egy óráig azt fogom tanulni, teljesen ki vagyok fáradva meg álmos vagyok, de eldöntöttem hogy ha befelyezem áttérek egy másik tantárgyra amiből nem is biztos hogy felelek holnap, csak azért mert nincs kedvem aludni menni.... viszont a szemeim majd le ragadnak2009. szept. 30. 22:50
1/3 anonim válasza:
valószínűleg nem normális, de én is ilyen vagyok, rengeteg éjjeli alvást kihagytam már, nem szeretek álmatlanul vergődni, azt viszont szeretem, amikor magától leragad a szemem.
ha ilyen vagy, az egy jó indikátor arra, hogy a drogokat ne próbáld ki, mert rajtuk maradsz. :)
2/3 A kérdező kommentje:
kössz :) nem tervezek drogozni, még csak cigizni se
2009. okt. 1. 14:49
3/3 anonim válasza:
én is ilyen vagyok.
és én is azt szeretem csak amikor lefekszem és már alszok is! xD az ugy oké. :'D inkább éjszaka vagyok aktív! xD
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!