Legyek öngyilkos? Nem akarok. Mit kezdjek magammal?
Figyelt kérdés
Se barátok, se kapcsolatok, se munkahely, se életcél és ezeken 3 éve nem tudok változtatni. Tehetségtelen vagyok, egyedül érzem magam, utálok így élni. Jön a nyár, jó programok, de a gondolat, hogy végig egyedül leszek és nem tudok szólni senkihez sem, nagyon rossz. Legutóbb majálison voltam, az összes beszélgetésem egy eladóval zajlott le, mikor elmondtam neki, hogy mit szeretnék enni. Facebookra kiírtam párszor, hogy bárkivel találkoznék, beszélgetnék, 0 jelentkező volt. Harmincpár ismerősből nem is csodálom. F2013. máj. 11. 03:02
11/18 anonim válasza:
Ne a Facebookon keress barátokat,Tudom k*r*a nagy sablon szöveg,de keress valami elfoglaltságot,amiben úgy érzed jó vagy,és valóban érdekel,pl.Sport,bármi ami érdekel Hobby szinten akár,esetleg helybéliek,vagy volt osztálytársak,votl munkatársak....stb.stb,annyi módja van.
Ha más nem ülb egy sörre,vagy kettőre-3mra,egy Presszóba.
Valami úton módon neked is kell nyitnod mások felé,anélkül tényleg nem fog változni,öngyilkosságot meg verd ki a fejedből,semmivel se lennél előrébb,semmilyen szempontból.Mindenki életében vannak mély hullámvölgyek,netes kapcsolatokat meg szerintem mellőzd,mert nemsok értelme van.Próbálj emberek közé menni.Remélem segítettem valamelyest,de ha nem,akkor nemtudok mit mondani.Üdv,Ati
12/18 anonim válasza:
kérdező, megkérdezhetem melyik megyében laksz?
13/18 A kérdező kommentje:
Megkérdezheted. :D
2013. máj. 25. 20:25
15/18 A kérdező kommentje:
Bács-Kiskun megye. Ugye, messze laksz te is tőlem? Melyik megyében laksz?
2013. máj. 25. 20:48
16/18 anonim válasza:
bács megyében én is félig-meddig :)
17/18 A kérdező kommentje:
Nocsak, mesélj! Melyik felében? Környező települések? :)
2013. máj. 25. 21:09
18/18 A kérdező kommentje:
Akkor ne mesélj.
2013. máj. 26. 23:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!