Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Most örvendenem kéne vagy...

Most örvendenem kéne vagy búsulnom?

Figyelt kérdés
Az államvizsga témám kivitelezésébe egy csomó pénzt belefektettem (a tanulmányi ösztöndíjamból)...pontosabban 70000ft-ot. Tulajdonképpen egy robotról van szó, ami szín és forma szerint válogat. Tulajdonképpen nagy hasznát nem tudom venni...csakis tanulmányi jelleggel (még fejlesztgetem). Ami a robot mellett szól, hogy a megépítése során nagyon sokat tanultam...képfeldolgozást, mikrokontroller programozást, c++ nyelvet, elektronikát. Ezekre büszke is vagyok, de sajnos természetemtől fogva fösvény vagyok. Most nem tudom, hogy a fösvénységem nem engedi, hogy boldog legyek vagy tényleg nem érte meg? Nem vagyok eleresztve pénz felől, de majdnem a minimumon élek és csak halmozom a pénzt. Úgy érzem jól magam ha van félretett pénzem...na de mit érek vele ha ülök rajta? Ááááá rossz ez a kettős állapot.
2013. máj. 10. 18:15
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha még nem fejezted be, akkor nincs idő örömre se meg búslakodásra se! Majd a vizsga után eldöntöd!
2013. máj. 10. 18:28
 2/2 anonim ***** válasza:
Egyenlőre egyik sem! Bizakodni inkább! És ne bánd, az életben vissza fog jönni ez a befektetés így vagy úgy. Sosem tudhatod, hogy akár évek múlva ez lesz valami hatalmas dologhoz az ugródeszka.
2013. máj. 13. 15:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!