Mi az a 3 szó amivel jellemezni tudnád magad? Indokold légyszi!
Művész lélek: imádok rajzolni, alkotni festeni..:)
Őszinte: ami a szívemen az a számon bármiről is legyen szó
Meggondolatlan: néha megbántok másokat, talán nagyon is. :(
makacs: Mindig ragaszkodok a véleményemhez, nem tágítok.
cserfes: Habár ezt kevés ember mellett gyakorlom, de imádok beszélni.
önbizalomhiányos: Az önbizalmam a béka feneke alatt van.
analitikus:a végtelenségig szeretek rájönni egy dolog utolsó tulajdonságára is,és egyben látni az egészet.
gyűlölködő:Ha valakiről kialakul egy képem,vagy elvágja magát tőlem,akkor én annak soha többé nem fogok tudni megbocsátani,és örökké emlékezni fogok a magamnak tett ígéretre (nem bocsáss meg!)
absztrakt:Mind elvont vagyok az érdeklődésem terén (csillagászat) mind a humorban (angol humor) mind a művészetekben (fura mód egyszerre szeretem a futurisztikus furcsa dolgokat,de le tudok ragadni egy gótikus templom előtt is)
Főleg az utolsó... :D
Magyarázat!?
Fantáziadús:
Komolyan mondom, az esetek 90%-ban én is meglepődök az ölteteimen, és az álmaim általában.. eléggé furcsák.
Lusta:
Fizikailag képtelen vagyok házi feladatot írni, vagy elkezdeni valamit. Minden munkát az utolsó percre hagyok, amit később megbánok.
"Internet & Konzol függő":
Konzol játékok, Youtube(rek), Twitter, Tumblr 4 ever.
Bunkó:
Őszinteségből fakadó nyerseségemmel, a barátaim se bírnak annyira, mint amennyire mutatják.
Lobbanékony:
Mindenről van véleményem, de alapjáraton a hétköznapi párbeszédekben is elég harsány vagyok.
Ambivalens:
fekete-fehér, szögletes-kerek, harsány-visszafogott. Az egész személyiségem ellentmondásos. Mindent megtudok cáfolni saját magamban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!