Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért van az hogy nem szeretek...

Miért van az hogy nem szeretek járni sehova?

Figyelt kérdés
elmegyek a munkàba elvègzem az ügyesbajos dolgaim de azon kívûl nem jàrok nem szeretek menni sehovà, se szòrakozni se semmi, most se meg règebben sem. 23f
2013. máj. 8. 20:54
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Az esetek többségében kerülsz valamit,döntő százalékban ez szorongás,vagy félelem az emberektől,a kényelmetlen helyzetek kerülése!
2013. máj. 8. 21:49
 2/9 A kérdező kommentje:
lehetsèges, de ez mitõl van îgy ?
2013. máj. 8. 21:51
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem szereted az embereket, nem tudod magadat megértetni.
2013. máj. 8. 22:18
 4/9 anonim ***** válasza:

Vagy nem tudod a másikat elfogadni a hibáival együtt. A tökéletes barátra vársz ami nem létezik. Mindenkinek vannak hibájai. Olykor el kell egymást viselni szeretetben.

Vagy túl negatív vagy, ez jár a fejedben. Ezt hogy mondhatta? Hogyan értette? Nem tudsz a dolgokon túllépni.

Nincs társaságod, egyedül meg igen nehéz elmenni. Először is keres barátokat.

2013. máj. 8. 22:22
 5/9 anonim ***** válasza:
Erre neked kellene választ találnod, elmélkedj ezen többet.
2013. máj. 8. 22:52
 6/9 A kérdező kommentje:
egyszerûen nem szeretem az embereket.
2013. máj. 9. 05:40
 7/9 anonim ***** válasza:
Introvertált vagy, de erre még rátehet más is.
2013. máj. 9. 08:06
 8/9 anonim ***** válasza:
Te vagy az bódis gyula?
2013. máj. 9. 13:53
 9/9 anonim ***** válasza:
Én se szeretek, de azért, mert megszoktam, hogy nem járok sehova évek óta, és már az lenne a fura, ha mennék. Az embereket sem szeretem igazán.
2013. máj. 9. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!