Lehet egy kicsit hülyén hangzik, de vannak köztetek pszichopaták? Szivesen beszélgetnek hozzám hasonló ill/ felfogású emberekkel.
00:46-os vagyok.
Az idézetet a többiek kedvéért raktam be.
"lehet pszichopata vagyok, de jobb ember is lehetek nálad"
Rendben. Ki mondta, hogy nem lehetsz jobb ember? Melyik mondatom volt támadó?
Mindegy. Elgondolkodtam...ide se írok többet
Idézetek az internetről: "A legtöbbet vizsgált és legmegbízhatóbban diagnosztizálható személyiségzavar az antiszociális személyiség, vagy régebbi szóhasználattal élve a pszichopátia. A személyiségzavar, mint gyűjtőfogalom tartós, alkalmazkodást gátló viselkedési mintát jelent, amely éretlen és alkalmatlan megküzdési és problémamegoldási módokat takar."
"A pszichopata képtelen a normális emberek gondolkodását megérteni. Az épelméjűség álarca mögött a pszichopata érzelmi szerkezete összeomlott."
Remélem, minél kevesebb olyan van mint te. Az ordenáré stílusod pont beleillik a képbe. Az utolsó idézet első mondata miatt nem is érdemes több időt, szót fecsérelni rád, hiszen úgysem érted...
nekem sincs időm. és jólenne ha visszatérnétek a kérdésre végre. //
nem nézek ki pszichopatának. normális embernek tűnök, barátaim is vannak. senki nem tudja felismerni a pszichopatákat és és amit irnak a neten, nem mindenkire igaz. rám az emlitett utolsó példa nem//azt élvezem h minden 50. ember pszichopata és lehet h például a legjobb barátod is lehet az(ha van), csak te nem tod. és ismerem az emberek gondolatait nyugi xDD nem vok összetörve, jól érzem magam igy. nem hazudok ez van, lehet neked nem teccik. lesz*rom
lenne 1 kérdésem. miért irtatok ti ide? szerettek oltani másokat : DDD meg tudlak érteni.
Rég volt, az utolsó válasz ideje. Nemtudom, hogy aktuális e még, netán figyeled-e a bejegyzést. Ha még mindig annak tartod magad, ami akkor szívesen felvenném a kapcsolatot veled.
(Nálam diagnosztizálták is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!