Volt már veled, hogy elveszítetted az összes barátodat valami miatt? Ki maradt melletted? Mesélj.
Én most pontosan ebben a cipőben járok. Konkrétan rájöttem,hogy ha nincs lóvéd egyszerűen a kutya sem foglalkozik veled. Mondom ezt annak ellenére,hogy a barátaim sem fúl lóvésak. Sokszor elkövettem azt a hibát hosszú partner kapcsolat idején,hogy a saját barátaimmal nem foglalkoztam új barátaim lettek a pasim által. Emiatt is alakultak ki kínos szituk. A régi 10-20 éves barátságaim úgy eltűntek,mint a huzat. Párkapcsolat gyerek és az ej nem érek rá miatt is.
Én mindig azt vallottam,hogy ha én fontos vagyok neki akkor majd keressen ő. Na ha mindig erre várnék,akkor várhatnék életem végéig. És azért ez egy igen egy síkú dolog.:(
Konkrétan most megint igazából egy-két emberke van akit a barátomnak mondanék. Akikkel Érdek és Kihasználás nélkül vagyunk barátok.
Én nem érzem magam hibásnak,hogy kimentem külföldre és haza jöttem és közben elfelejtettek felhívni. Mert azért világosan látszik,hogy az ismerkedési hullám is csak annak szól,hogy Lakhelye London. De egyébként mint embert magasról...
Úgy hogy inkább vagyok egyedül. Így nem kell mások sirámait hallgatnom. Főleg ilyen hülye sznobokét mint amik lettek. Nem tudok együtt érezni szenvedő milliomosokkal.
Én soha nem sajnáltam senkitől semmit,de amióta nekem egy kicsit jobbra fordult a sorsom csak kibukott,hogy mennyi irigy ember van körülöttem.
azok az emberek, akik a barátaid, és nem csak annak nevezik magukat mindig melletted lesznek, meghallgatnak és nem hagynak egyedül. de hogy a kérdésedre válaszoljak, igen volt már, és most sincs túlzottan sok barátom, éppen egy veszekedés közepén vagyok. de a leges legjobb barátnőmre a tesómra és a családomra mindig számíthatok. illetve van egy haverom, aki nekem nagyon fontos, bár nem vagyok benne biztos, h én is annyira vagyok neki fontos, mint ő nekem. sajnos vele nem tudok sokat beszélgetni mert barátnője van aki eléggé tapadós, de mondta, hogy mindig mellettem lesz, és soha nem hagy egyedül. egyszóval, 5 ember van az életemben, akikre bármikor számíthatok.
ha gondolod mesélhetsz te is, szívesen meghallgatnálak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!