Szerintetek milyen ember lehetek?
Csak kíváncsi vagyok,hogy egy ilyen leírás alapján az emberek milyennek ítélnek meg! :)
Szeretem a horror filmeket,kalandfilmeket,és a fantasyt. (A vígjátékokat is szeretem,de azok kissé távol állnak tőlem,talán azért,mert a vígjátékokról ma már az emberek többségének az Amerikai pitéhez hasonló filmek jutnak az eszébe.)
Érdekel a természetfeletti(leginkább az,hogy mi lehet odaát,bár ezt idő előtt nem szeretném megtudni xD),meg a biológia,kísérletek(az utóbbi kettő egybefüggően),mendemondák,rémtörténetek. Kedvenc együttesem a Simple Plan,szinte mindegyik számukat szeretem. Mellesleg szeretek énekelni. :)
Nagy anime fan vagyok,egyszerűen imádom őket,meg a mangákat is! ^^ A legtöbb kedvenc zeném anime openingekből áll,meg endingekből. Kedvencem a Higurashi,meg a Fullmetal Alchemist Brotherhood,és az Umineko,de azt leginkább csak a zenéje miatt szeretem,szerintem az túl van bonyolítva. Ha már itt tartunk,szerintem az emberek többsége elégé furán nézne rám ha megtudnák,hogy szeretem az olyan zenéket. (Véleményem szerint koravénnek tartanának.)
Nagyon szeretem a képregényeket is,a kedvenc filmem épp ezért a Rémmesék könyve,mely a kedvenc sorozatom alapján készült,a Mesék a kriptából című nagyszerű,'80-as évekbeli horror-fantasy-krimi sorozat alapján.
Ha már a sorozatoknál tartunk,az Odaát a másik kedvenc sorozatom,épp a termsézetfeletti miatt. (Bár egy kicsit csalódást okozott,másra számítotam,sokkal horrorisztikusabbra,és misztikusabbra.)
Kedvenc tantárgyam az angol,10 éve tanulok angolul,nagyon jól beszélem,második nyelvnek olaszul szeretnék tanulni.
Szeretem a pc játékokat,kedvencem a Dragon Age Origins,imádom a világát,illetve a Devil May Cry 4,amelyet eddig 5-ször vittem végig,és még most sem unom! ^^
Olvasni nem igazán szeretek,pontosabban kevés az olyan könyv,amiket szeretek. Lovecraft műveit bírom,meg a Libabőr könyveket. :D
Jobb szeretek könyveket írni,mint olvasni. (Remélhetőleg egy nap látni fogom a saját művemet a könyvesboltok polcain! :3)
Kicsit hosszú lett,de remélem azért elolvassátok! :)
Előre is köszönök minden értelmes választ!
Lenyűgöztél. Nagyon tetszik ez a stílus, mindig vágytam egy ilyen barátra. A S.P, Odaát nálam is nagy kedvenc, és minden ami természetfölötti. Szerintem kicsit sem vagy koravén. Sőt. :D Én mondjuk szeretek olvasni, de csak olyat ami érdekel. Volt két könyvsorozat ami nagyon tetszett (természetfölötti), de már nem emlékszem a nevükre. Animéket én is épp el akartam kezdeni nézni, játszani nem játszok semmit mert akkor le nem tenném a laptopot egész nap és így is elég sokat laptopozok. Bár van 1-2 játék ami naaaagyon tetszik.
Visszatérve rád. Hihetetlen, hogy végre egy ilyen személyiséget is találtam. Jófej lehetsz, örülök, hogy rátaláltam erre a kérdésre. :D
15/L
Előző vagyok. Kezdtél már írni valamilyen könyvet? Ha igen, miről szól? :D
És még mielőtt bárki félreértené:előzőleg a barátot nem párkapcsoltatra értettem, hanem barátságra. :)
Köszönöm a válaszokat! :)
Most nagoyn sokat segítettek,mostanság sajnos összecsaptak a fejem fölött a hullámok! :'(
Persze,hallgatok másmilyen zenéket is! :) (Rock,pop,metal,stb. :D)
Na igen,anyi szent,hogy nem vagyok egy tömegutánzós majom! Azoktól a falra bírnék mászni! -.-
Már írtam jópűr rövidebb rémtörténetet,igazából az egyik "művem" úgy terveztem,hogy kb. 37 rémmese lenne benne. Démon,zombi,víziszörny,stb. :)
Amúgy van 20 kérpegényem,szóval lehet,hogy mégis szeretek olvasni! :)
Ezt sosem tudom eldönteni,mert túl kevés az olyan könyv amit szeretek,szóval kreveset tudok csak olvasni xD
Még egyszer köszönöm a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!