Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért érzem úgy, hogy fiúként...

Miért érzem úgy, hogy fiúként "sokkal jobban beválnék"?

Figyelt kérdés

Nem arról van szó, hogy srác akarok lenni. De ha választhattam volna, az lettem volna.

Pl. ruháknál. Nincs bajom a női ruhákkal, cipőkkel(de, ezekkel pont hogy van, mert nem tudok magassarkúban járni, a sarukat meg utálom), de sokkal jobban tetszenek a Converse-k, Toms-ok vagy Vans-ok, színes farmerok vicces pólókkal. Utálom a hosszú hajamat, pedig majdnem a fenekemig ér. Minden vágyam egy rövid haj, amit zselézhetnék, de nem lesz mert nincs szívem levágni a mostanit.

Nem volt sose 'királylány' v. 'hercegnő' korszakom, mindig is inkább videojátékokkal játszottam mint barbie-kkal vagy babákkal. Kinek kell sellő-barbi ha nyomathatod a Crash Bandicoot-ot ps1-en? Most is inkább választom Portal 2-t vagy Skyrim-et shoppingolás helyet. (Mint délutáni/esti programot. Vagy úgy alapból.) Nem sminkelek, mert nem tudok. Nem festem a körmöm, mert nem tudom. Nem csinálom meg a hajam, mert nem tudom. Egy nagy fail vagyok nőiesség szempontjából. Egyébként nem vagyok fiús kinézetre, mindig lányos ruhákat hordok, mert ezek vannak és a nővérem figyel arra, hogy jól nézzek ki. Mert mire valók a testvérek, nem?

A másik dolog, hogy minden vágyam, hogy egyszer YouTuber legyek. Angolul jól tudok már most is beszélni, de nincs egy olyan női youtuber sem, akit igazán kedvelnék. Számtalan férfi van, és szinte csak a férfiak válnak híressé. :|

2013. máj. 4. 22:43
 1/9 A kérdező kommentje:

Sokkal jobban kijövök fiúkkal, mint lányokkal. Velük egyszerűen nem találom a közös hangot.

Meg egyébként a barátaim csomószor mondták már, hogy teljesen olyan vagyok, mint egy srác. Mármint személyiségileg.

2013. máj. 4. 22:48
 2/9 aspikami ***** válasza:
Ha a fiúkhoz vonzódsz nem gond :D Nekem tökre bejössz így leírás alapján. Inkább ülök le veled gamerkedni minthogy elmenjek shoppingolni :)
2013. máj. 4. 23:12
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem örülj neki, hogy lány vagy, így a fiúknak be fog jönni, hogy tök jó fej vagy meg hasonlók. Ha meg fiú lennél, akkor egy unalmas kocka lennél aki senkinek sem kell:D
2013. máj. 5. 10:51
 4/9 banyamanya ***** válasza:
100%
Szerintem se aggódj, ha a fiúkhoz vonzódsz. Sokak elfogadnának barátnőjüknek. Amúgy néha én is azt érzem, hogy fiúként sokkal egyszerűbb lenne az életem. De csajnak születtünk, ennek is biztos megvan az oka.
2013. máj. 5. 12:42
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Jenna Marbles!!!! Őt nézd meg Youtube-on ha még nem ismernéd, bár kétlem, ő a leghíresebb és legviccesebb és a legszexibb youtuber az összes közül.(és neki van a legtöbb feliratkozója)

Egyébként szerintem tök oké hogy ilyen vagy, maradj meg ilyennek. A rövid haj is jól állhat(a fejformádtól függ).

Mit mondjak még? Ha a Crash szériával játszottál psx-en,(főleg a Crash team racinggel) akkor te egy nagyon egészséges világképű fiatal nő vagy:D

2013. máj. 5. 14:40
 6/9 anonim ***** válasza:

előző vok, ez a videó jutott eszembe rólad:DD

http://www.youtube.com/watch?v=CJOVntAve4M

2013. máj. 5. 14:57
 7/9 A kérdező kommentje:

Jenna olyan alap mint pl. Smosh vagy Pewdiepie :D

Crash minden mennyiségben. Kedvencem a Tag Team Racing volt de összetört a cd-je :(

2013. máj. 5. 15:36
 8/9 A kérdező kommentje:
Jenna videói is jók amúgy, de az abszolút kedvencem Dan (danisnotonfire) és Phil (amazingphil) :) Dan videóinak majdnem mindig van értelme(majdnem..) és személyiségileg ő is olyan mint én, Phil meg egyszerűen a világ legédesebb 26 éves sráca. :D
2013. máj. 5. 15:44
 9/9 anonim ***** válasza:
bakker, erről a tag team racingről csak most hallok először:D
2013. máj. 5. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!