Lassan egy éve nem volt barátnőm. Kezdem úgy érezni, hogy bekattanok, hiszti stb. Mit tegyek? :S
Figyelt kérdés
2009. szept. 28. 19:37
2/7 anonim válasza:
nekem sincs november óta, pedig volt mindig. néha rajtam is kijön az őrület, de mindig arra gondolok, hogy végülis mennyi problémától megkímélem magam. nekem már csak a szex az, ami kell, csak a szex miatt meg nem tudok alkalmazkodni senkihez. és nem is akarok. :)
3/7 anonim válasza:
Addig örülj, amíg nincs és egyedül vagy, tölts sok időt a haverokkal, élvezd ki a "szabadságot", aztán ha lesz barátnőd, akkor meg majd annak örülj! :)
4/7 anonim válasza:
Nekem tavaly nyár óta nincs pasim :S 22 évesen ez nem túl kellemes, de ez van. Majd lesz, ha az ember rágörcsöl, akkor úgyse jön össze.
5/7 anonim válasza:
Próbálj lányokkal ismerkedni, de ne add elő a problémát, hogy x ideje nem volt barátnőd stb. mert a panaszkodó, önbizalomhiányos pasi nem megnyerő! És légy nyitott, ne úgy állj hozzá, hogy csak az felel meg, akit a playboyból vágtak ki! Addig is, amíg lesz, töltsd hasznosan az időt, mert azzal, hogy bekattansz, nem jutsz előrébb! MIért nem mégy le konditerembe? Levezeted a feszültséget, és jó alakot is csinál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!