Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Éreztétek már úgy hogy egy...

Éreztétek már úgy hogy egy könyv "fogva tart"?

Figyelt kérdés
Közel egy-két hét alatt kiolvastam a Twilight idáig az interneten lefordításra kerülő részeit. Tetszik a könyv nagyon, csak a baj, hogy rádöbbentett arra, hogy mennyivel jobb lenne ha nem ide születtem volna, hanem valami olyan helyre ahol több és jobb lehetőségim lennének a kitörésre. Nem tudom, hogy ez hogy ötlött belém... És azóta szinte csak a könyv jár a fejembe...
2009. szept. 28. 17:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

igeeen

Sidney Lawrence- Szerelem Jamaicában

3x kiolvastam

2009. szept. 30. 20:02
 12/16 anonim ***** válasza:
Nekem olyan 12 éves korom kürül volt ilyen a Harry Potter-rel ,hogy miután kiolvastam a könyveket,nem tudom meddig azon szomorkodtam,miért nincsennek varázslók,és miért nem járhatok varázslóiskolába,az unalmas suli helyett.De aztán csak túltettem magam rajta.Végülis az élet is eléggé izgalmas =)
2009. szept. 30. 20:18
 13/16 nicol90 válasza:
Nekem is volt ilyen!Engem nem ez a könyv hanem egy másik volt ami rabul ejtett!Csak ajánlani tudom!A könyv címe:Egy gésa emlékiratai!Már vagy 8* olvastam és dvd-n is megnéztem párszor:D
2009. szept. 30. 22:28
 14/16 anonim ***** válasza:
ez természetes, az élet unalmas abban az értelemben hogy varázslat, és semmi hasonló nincs..... miért ? :P ha már ennyi mindent megcsinált az aki csinált minket miért nem talált ki picit többet? :O
2009. szept. 30. 22:51
 15/16 A kérdező kommentje:
:)
2009. okt. 2. 17:47
 16/16 anonim ***** válasza:
Igeeen.Én kb. mindegyikkel így vagyok nem nyugszok még 10x el nem olvasom akkor már nem is nagyon érdekel:P
2010. júl. 20. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!