A gyerekességet, a túlérzékenységet hogyan lehet legyőzni?
A gyerekességet max kinőni lehet nem legyőzni.
A túlérzékenységet is szerintem.
Ahh...
Nem bántani akarlak, de még így is, hogy gyakorlatilag arc nélkül vagy, csak írni kéne, és azt a pár sort tudom csak kihúzni belőled, nem tudom, fogóval húzzuk ki, amit neked kéne elmondanod? Így nem tudunk segíteni.
Olyan szinten zárkózott lehetsz, hogy még a problémáidról beszélni sem tudsz, talán nem is ismered eléggé azokat, de legalább, ha elmondanád mit érzel, és mit gondolsz, akkor közelebb kerülhetnénk mi is, és ezáltal te is, hiszen, ha jó válaszokat kapsz, abból tudsz építkezni, egy-két sorból nem fog senki sem igazán hasznos tanácsokat adni.
De, megpróbálom :)
Szóval, ha változni akarsz első lépés, hogy fejleszd az önismereted, ismerd meg a hibáidat, és ne elfuss a problémák elől, hanem nézz szembe velük.
Ki irányít téged? Te, vagy a félelmeid?
Neked pszichológusra lenne szükséged.
Vagy olvass pszichológiával foglalkozó könyveket, vagy önismerettel foglalkozókat, lehet Csernustól is, én azt ajánlom, de van más is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!