Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Milyen érzések léteznek?...

Milyen érzések léteznek? Belső, lelki érzésere gondolok.

Figyelt kérdés

2013. máj. 2. 19:32
 1/4 A kérdező kommentje:

Na, írjatok már valamit! :D

A szeretet az pl milyen? Nem a szerelmes dolog, csak a szeretet, amit a rokonok, barátok iránt éreztek. Azt hiszem nekem ilyen nincs :S

És biztos van még, ami kimaradt... szerelmet is csak fél éve tudok érezni, akkor sokminden megváltozott, pedig nem volt kiváltó oka... 20 éves fiú vagyok.

Meg az miért lehet, hogy nekem inkább "kín" adni és sosem érzem szükségét, meg ha kapok valamit akkor sem vagyok elájulva... szinte semmi :/ Akkor sem, ha a legkívántabb dolgot kapom.

2013. máj. 2. 20:15
 2/4 anonim ***** válasza:

-Vagy amikor gondolsz valakire aki soha nem lehet a tiéd. És belekönnyezel.

-egy filmet nézve. Egy érzelgős jelenetnél te is sírsz.

-egy kellemes pillanatra gondolsz ami régebben történt veled.

-ha elveszít valakit az ember.

-ha kinevetik..

-ha felbosszantják.

2013. máj. 2. 20:32
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszi!

Ezeket ismerem, kivéve

az elsőt, mert olyan helyzetben még nem voltam. De arra nem is vagyok annyira kíváncsi, azt talán el tudom képzelni... a magányhoz hasonlíthat, amikor belül a mellkasod(a szíved) majd megszakad a kellemetlen érzéstől, ugye? Vágynál a közelségére, ölelésre, vagy akár csak beszélgetésre, de nem lehet. Vagy nem tudom... írnál róla? :)

Meg a "kinevetnek"-eset sem tudom... ha vicces, akkor én is nevetek, de ez nem kínos vagy ilyesmi, belőlem nem vált ki semmilyen érzést(csak max annyit, hogy tényleg magamon nevetek, ha olyan :D) Te mire gondoltál pontosan?

2013. máj. 2. 22:15
 4/4 anonim ***** válasza:
A szeretet túl van az érzéseken, bármilyen jó érzést okozhat, de ő maga fölötte áll. Nehéz lenne szavakkal megragadni, hogy akkor mi, elégedjünk meg azzal, hogy él és jót akar...
2013. máj. 3. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!