Hogy "nem" szeretnél meghalni?
Figyelt kérdés
2009. szept. 28. 09:35
11/25 anonim válasza:
Nemtudom, én a fulladástól annyira nem félek... még nem volt benne részem de az sztem nem lehet annyira "fájdalmas"... hát tuti nemjó érzés de sztem van annál rosszabb is..
Hát igen, énse nagyon szeretnék halálra égni, és a megnyúzást is szivesen elkerülném..
Meg mondjuk az ilyen agyonverés se lehet egy kellemes dolog.
Szal lényegében az ilyen megkínzásos dolgokban nem szivesen vennék részt, akkor már legyen természetes halál, vagy üssön el egy kamion.
12/25 anonim válasza:
nem szeretnék sírva meghalni.
13/25 anonim válasza:
Meg szeretnék halni, akár azonnal, de nem sokáig tartó kínok, borzalmak között.Lehet, hogy van, akit ez a válasz meglep, és lepontozni támad kedve, de abszolút őszintén válaszoltam.
14/25 nylonx válasza:
Életüket felemésztő tartozáshegyeket hagyni a gyerekeimre,miközben lakniuk sincs hol mert még életemben elárverezték a házat amit örökölhettek volna.
15/25 anonim válasza:
Nem szeretnék egyedül meghalni
16/25 anonim válasza:
Fulladás, megégés, érfelvágás + fejlevágás.
Asszem ennyi.
17/25 anonim válasza:
szénné égni. és mint a texasi láncfűrészesben vagy a fűrészben bármelyik módszer :D
18/25 anonim válasza:
"Egy gondolat bánt engemet, ágyban párnák közt halni meg,
elfonnyadni mint a virág, mit titkos féreg foga rág..."
Hát Petőfivel ellentétben én inkább ezt a módszert választanám...
19/25 anonim válasza:
Inkább hogyan szeretnék:
gyorsan, és fájdalom mentesen ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!