Hogy szeretnél meghalni?
életem szerelme karjai között akarok meghalni 90 évesen
és akkor se betegségbe akarok belehalni,hanem abba hogy nem vette észre hogy mennyire imádom és fájt hogy csak húzta az agyamat
hát én kb úgy hogy eggyik este elalszom örökre. xD fájdalommentesen lenne a legjobb meghalni :D és 60évesen lenne a legjobb xDD tudom hülyének hangzik, de nem akarom kivárni a 80-90 évemet, ha addig is élnék, nem szeretnék szenvedni..
lány vagyok és 14 xD
nem érdekel, hogy, hogy csak ne fájjon. meg a hullám maradjon "esztétikus".
15/l
sehogy.nem akarok meghalni.de ha már muszáj..egye fene.
Nem szeretnék róla tudni.Amolyan este elalszok,reggel nem kelek fel.és ne legyen semmi bajom,ne szenvedjek és érezzem jól magam a halálom másodpercéig.20/l
Nekem mindegy, hogy mikor, a lényeg az, hogy annak a pasinak a karjaiban, akit mindennél jobban szeretek, és aki viszont szeret engem. A halál idejét nem lehet szabályozni, és nem is lenne fer, ezért engem az nem nagyon izgat. Egyszer úgyis meghalsz, tök mindegy, hogy mikor. Ez kicsit durva tőlem, de én ilyen vagyok. Az lenne a legjobb, ha a pasi sírna, és pedig egy utolsó szeretlek-kel halnék meg. Ha tökéletes halált szeretnék, akkor az Evanescence - My Immortal című számára lehelném ki lelkem. Ennél szebbet el sem tudok képzelni!^^
L/13
àgyban, pàrnàk közt, szex utàn 90 évesen :D
31/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!