Hogy szeretnél meghalni?
Régen, mikor tinédzser voltam, olyan halált tudtam elképzelni magamnak, ami több hetes kómával jár. De csak azért, hogy megtudjam kinek voltam fontos.
Ma már nincs ilyen kívánságom, mindegy hogyan halok meg, csak ne tudjam mikor lesz. Lehetőleg ne közölje velem az orvos, hogy 2 hetem van hátra, mert az nagyon rossz lenne, nem tudnám feldogozni.
Ha tudnám befolyásolni a halált, azt mondanám 70 évesen fájdalommentesen, nem ragaszkodom az elalszok este és nem ébredek reggel történethez, nekem tökéletes a napi teendők végzése közbeni ájulásos halál is.
Én is a My Immortal ra szavazok
Vagy Cserháti Zsuzsa-Elfelejtett dal
Ezeken mindig sírok:(
ha eljön az ideje, és a természet nem előz meg, csendben öngyilkos leszek. még nincs itt az ideje, szeretnék még elérni pár dolgot. ki tudja, lehet, hogy ez 20 év múlva jön el, lehet, hogy 2...
16/l
Átakarom élni a halálom pillanatát szóval semmiképpen nem álmomban.
Nem lenne jó hosszas szenvedés után meghalni de szerintem sokunk ez lesz a sorsa és biztos hogy harcolni fogok amíg erőmmel bírom.
Az élhetünk csodálatos dolog és a meghaláson gondolkodni értelmetlen hisz mind meghalunk.
Öreg is szeretnék lenni, szóval mindenképpen öregen akarok meghalni :D
19/F
este lefekszek reggel nem kelek fel és kész,meghaltam:)
nekem ez pompás lenne,nem fájna nem kínlódnék miatta:D
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!