Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy szeretnél meghalni?

Hogy szeretnél meghalni?

Figyelt kérdés
Ha van kedved, írd le én kiváncsi vagyok rá! :) Légyszíves írd hogy hány éves vagy, és hány évesen akarsz meghalni, milyen körülmények közt, stb. Minden ami csak eszedbe jut :) (Tudom, a kérdés morbid és értelmetlen, mert nem befolyásolható a halál, de ha az lenne... :P :))
2009. jún. 17. 15:50
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
100%

Régen, mikor tinédzser voltam, olyan halált tudtam elképzelni magamnak, ami több hetes kómával jár. De csak azért, hogy megtudjam kinek voltam fontos.

Ma már nincs ilyen kívánságom, mindegy hogyan halok meg, csak ne tudjam mikor lesz. Lehetőleg ne közölje velem az orvos, hogy 2 hetem van hátra, mert az nagyon rossz lenne, nem tudnám feldogozni.

Ha tudnám befolyásolni a halált, azt mondanám 70 évesen fájdalommentesen, nem ragaszkodom az elalszok este és nem ébredek reggel történethez, nekem tökéletes a napi teendők végzése közbeni ájulásos halál is.

2009. jún. 17. 16:08
 12/42 anonim ***** válasza:
100%
23/L voltam
2009. jún. 17. 16:08
 13/42 anonim ***** válasza:
94%

Én is a My Immortal ra szavazok

Vagy Cserháti Zsuzsa-Elfelejtett dal

Ezeken mindig sírok:(

2009. jún. 17. 16:10
 14/42 anonim ***** válasza:
100%

ha eljön az ideje, és a természet nem előz meg, csendben öngyilkos leszek. még nincs itt az ideje, szeretnék még elérni pár dolgot. ki tudja, lehet, hogy ez 20 év múlva jön el, lehet, hogy 2...

16/l

2009. jún. 17. 16:11
 15/42 anonim ***** válasza:
100%
Meghalni? Amikor tini lány voltam én is hasonlókat mondtam mint amit ide leírtak..Szerelmem karjaiban,szép zene mellett stb....De most,hogy benne vagyok a korban...inkább azt mondanám,hogy fájdalom mentesen,ne betegségben....de ha tovább járna az agyam akkor inkább legyek 98 éves és boldogan 2 fiatal nagyon jóképű férfiak karjaiban....(a többi legyen az Ő bajuk...)
2009. jún. 17. 16:17
 16/42 anonim ***** válasza:
100%

Átakarom élni a halálom pillanatát szóval semmiképpen nem álmomban.

Nem lenne jó hosszas szenvedés után meghalni de szerintem sokunk ez lesz a sorsa és biztos hogy harcolni fogok amíg erőmmel bírom.

Az élhetünk csodálatos dolog és a meghaláson gondolkodni értelmetlen hisz mind meghalunk.

Öreg is szeretnék lenni, szóval mindenképpen öregen akarok meghalni :D

19/F

2009. jún. 17. 16:19
 17/42 anonim ***** válasza:
100%

este lefekszek reggel nem kelek fel és kész,meghaltam:)

nekem ez pompás lenne,nem fájna nem kínlódnék miatta:D

14/L

2009. jún. 17. 16:39
 18/42 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeretem ha mások befolyásolják az életemet (és halálomat), ugy hogy biztos nem lelőve, vagy valami nagy betegségben, bár az még annál is jobb, mint mikor lelesel valahonnan, vagy elüt egy autó.. az szánalmas..A legjobb, ha saját magad vetsz véget az életednek. Persze, hogy mikor jön el az idő azt úgy sem tudod befolyásolni (megmentenek).. Szóval öngyilkosság.. Azt nem tudom mikor. Jó, ha akkor már lelassulnak a dolgok, a teljes nyugalom áraszt el.. Szép, tiszta helyen szeretnék meghalni, naplementekor, kint a természetben. Annak a karjaiban - vagy együtt! - akit a legjobban szeretek, érezni a teste melegét, a keze szorítását.. Érfelvágás. Az a legnyugisabb, és a leg nem-undorítóbb. Ha a másik fél is ezt teszi, akkor szimbolikusan összemosódhat a vérünk.. Nyár van, de azért nem tikkasztó hőség, talán még egy meleg zivatar is belefér. Vagy jó, meleg idő van, nyár, az ég olyan sötét minha estefelé lenne, mégis világos van.. Vagy már elállt az eső, és a fák levelein megállt esőcseppekben aranyszín tükröződik a lemenő napfény.. 17 éves vagyok..:)
2009. jún. 17. 16:46
 19/42 anonim ***** válasza:
100%
Ágyban örökelalvásos verzio,vagy autobaleset-a motorháztető nyessele a fejem.
2009. jún. 17. 17:16
 20/42 anonim ***** válasza:
le maradt 24/f
2009. jún. 17. 17:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!