Feledni hogy kell egy személyt, a volt érzéseket amiket kiváltott belőlünk?
Figyelt kérdés
2013. máj. 1. 23:08
1/7 anonim válasza:
én ilyet hallottam :D
Szerezz 1 piros gyertyát, és 2 feketét. Rakd háromszög alakba őket: kelet, nyugat és észak irányába! Állj bele a háromszögbe, majd vedd kezedbe az illető képét, vagy egy papírt, amire rávan írva a teljes neve, és miközben elégeted, mondd a következő igézetet:
„Ahogy a szél szállítja a leveleket, úgy szállnak el a fájdalmas érzelmek, szívem mostmár nem terheled, csak annyit mondok: ég veled!”
2/7 anonim válasza:
elsőnek mondjuk szakíts meg vele minden kapcsolatot, aztán meg tereld a gondolataidat, foglald le magad! Hobbi, sport, barátok, akár egy új személy...
3/7 anonim válasza:
bazzeg 1. xD Ez nem az ezotéria kategória! xD
5/7 anonim válasza:
3. nemérdekel xdd lazavagyok, leírtam aztán jóvan' xd
6/7 anonim válasza:
Sok-sok idő kell hozzá. Ha megszakítod vele a kapcsolatot, hamarabb mehet, de az érzések benned maradnak, csak megfakulnak. Hobbi, figyelemelterelés...
7/7 anonim válasza:
Jajj, tényleg... még a végéről kihagytam azt, hogy a gyógyírt majd az idő hozza el... ez lehet akármennyi sajnos :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!