Mégis mit lehet itt tenni?
Az a helyzet, hogy végzős vagyok, szombaton lesz a ballagásom. Vissza gondolva a 4 évre, nagyon szörnyű volt. Nem szereztem barátokat, rossz az átlagom, egyetemre nem kerülök be. Az osztállyal semmiben nem tudok részt venni így a végén (szerenád, bankett), mert iszonyatosan bunkó társaság, végig kipiszkáltak és lenéztek, azt gondolják rólam, hogy hülye vagyok, pedig nem is vagyok az. Így minek mennék el velük bármerre is? A ballagásomra sincsen kedvem elmenni, mert már a rokonság is bejelentette, hogy ők nem kívánnak részt venni benne. A szüleim meg szidnak azzal, hogy az érettségi semmit sem ér, barátokat kellett vna szereznem és szemétnek tartanak az miatt, hogy nem veszek részt olyanokkal semmiben se akik sz*rba se vettek egész végig. Mit tehetnék? Mi lesz így később velem? :'(
18/F
http://www.youtube.com/watch?v=i79iPC4zvG4
Kezdd el nézni ennek a nőnek a videóit.Én ma kezdtem nézni, és már sokat tanultam belőle.
Te 18 évesen végzős vagy, én meg 17 évesen ebben a gimnáziumban a 2. évemet töltöm, azaz 10.-es vagyok de még csak 9.-es tananyagot veszek. Év vesztes vagyok erre olyan suliba jöttem ahol 4+1 évet kell végig járnom mert a 0. évemben emelt angolt tanultam.
Megbántam hogy a 2. évemet is itt töltöttem mert elég rossz társaság van itt és a 2. év anyagát ugyan úgy más suliban is megkaptam volna. Most elhatároztam hogy átmegyek máshova mert semmi értelme itt szenvednem még 3 évet. Így csak egy évet vesztek végül is az iskolaváltással mivel az első év emelt angoljának köszönhetem a mostani jó angol tudásomat.
Tehát 18 évesen fogok 14-15 évesekkel együtt kezdeni. Elég furcsa helyzet lesz, de megéri. Te is gondolj erre. Van idő változtatni. 18 évesen még annyi mindent elkezdhetsz csinálni. Képezd magad, még bármi lehet belőled.
Ha gondolod privátban is írhatsz :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!