Ilyennek kell lennie egy barátnak? Vagy bennem van a hiba?
Figyelt kérdés
Nem is tudom, hogy hol kezdjem. 6 osztályos gimibe mentem még anno és ott ismerkedtem meg az állítólagos barátnőmmel. Jövőre érettségizek tehát már eltelt jó pár év és igazából sok jó és rossz történt ebben a barátságban még a mai napig működik valahogy. Eddig is sokszor volt, hogy alám tett, még is sosem tudtam megállni, hogy ne legyek egyedül és valahogy mindig hozzá mentem vissza. Pl. olyanokra gondolok, hogy kibeszélt a hátam mögött, volt, hogy a szüleimnek is beköpött de ezek a történés után mindig elcsitultak és újra meg volt a harmónia közöttünk. Igazából teljesen ellentétes emberek vagyunk. Most pedig kb fél év óta hirtelen el ült mellőlem a padból, piszkált aztán kirándulásokon meg olyanokat mondott, hogy jó lenne visszaülni megint egymás mellé mert én vagyok a legjobb barátnője ( szerencsére annyira hülye nem voltam, hogy még vissza is üljek ). Szülinapjára mindig vettem valamit bár nem nagy dolgot de azért rosszul esett, hogy én nem kaptam tőle semmit sem, meg lehet kövezni de tényleg iszonyat rosszul esett. Nem rég hallottam, hogy beköpdös az osztályfőnökömnek, hogy azért nem járok iskolába, hogy ne kelljen dolgozatot írnom ( jó tanuló vagyok szinte mindig tanulok miért ne mentem volna? látleletet küldjek majd vagy mit akar? ). Nem tudom egyáltalán ezek után méltassam-e arra, hogy hozzászóljak.. az ellenségeimmel nem csinálok ilyet nem az állítólagos legjobb barátnőmmel. Szerintetek mit csináljak?:/
2013. ápr. 30. 20:28
1/4 A kérdező kommentje:
A másik pedig az lenne, hogy most barátilag közeledünk nagyon az egyik osztálytársammal egymáshoz de valamiért mindig feszült vagyok mert már félek, hogy megint ugyanabban a cipőben leszek egyszerűen olyan nehéz megint bízni... :/ 17/L
2013. ápr. 30. 20:32
2/4 dani900 válasza:
Fölösleges itt magyarázkodni.
Hallgass az érzéseidre, annyit tegyél bele a kapcsolataidba, amennyit vissza is kapsz.
És, ne ez az egy ember alapján ítéld meg a többit is, csak legyél éberebb, figyelj az árulkodó jelekre, és vedd észre, ha valaki kihasznál, és ne hagyd, hogy ki is tudjon használni.
Aki meg igazi barát, arra meg figyelj oda, és becsüld meg.
2013. ápr. 30. 22:09
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi :)
de nem kötekedésből de úgy gondolom, hogy nem felesleges itt magyarázkodnom. Én is szívesen szoktam segíteni ilyen embereken ezen az oldalon de kívülállóként mindig könnyebb, hogyha én is olvasok egy ilyet mindig tudom, milyen egyszerű lenne épp ésszel gondolkodni de sajnos magamnál nehezebben megy. Szerintem.. de tényleg köszi, hogy válaszoltál.:D
2013. máj. 2. 22:28
4/4 dani900 válasza:
Bocsánat, kicsit félreértettél, nekem fölösleges magyarázni, hiszen te is látod a helyzeted, csak ezért írtam, de amúgy sohasem válaszolok azért valakinek, hogy lecsesszem, általában segíteni szeretnék.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!