Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy is van ez a barátság?

Hogy is van ez a barátság?

Figyelt kérdés
Van egy barátnőm és nagyon jóban vagyunk mindent elmondunk egymásnak, csak éppen a barátságunkról nem esik szó sose,pl arról hogy mivel bántott meg ma meg ilyesmik. Mindig odafigyelek nehogy megbántsam, mert akkor összeveszünk és egy két hétig levegőnek néz (ez most elég furán hangzik de ez van. Csak az a baj hogy nagyon szeretem és nagyon sok közös dolgunk van, pl: ugyan azokat a zenéket szeretjük, ugyanazon tudunk nevetni, ugyanolyanok a meglátásain, ezért nem akarom elveszíteni) Csakhogy már egy éve csinál valami rosszat ami nekem nagyon nem tetszik. Úgy érzem mindenben jobb akar lenni nálam. Mondok példákat: Írok valamit egy embernek és az kedvesen visszaválaszol ami nagy szó, erre (hogy ő ne maradjon le utánnam) ő is ír valamit neki és az az "ember" válaszol is neki. Másik eset pl, h rajzoltam ennek a bizonyos "embernek" valamit, majd az nagyon megkösszönte (én meg persze nagyon örültem ennek) erre a barátnőm is rajzolt neki (sokkal szebbet mint én) erre neki is megköszönte.. 3. eset h rajzoltam valamit és azt kitettem a "lapomra" gyors rajz telefonnal néven. (egész jól sikerült büszke voltam magamra) Másnap ős rajzolt egyet és ugyanezzel a névvel kitette ő is. Az bánt a legjobban ha valamiben jónak érzem magam jön ő és rájövök, ő sokkal jobb, énnekem megmár nem is érdemes azt a valamit csinálnom. Nekem ez iszonyatosan fáj, de ő lehet h nem veszi észre, vagy pont az a célja h feltüntesse ő a jobb. :'( És igen kihagsúlyozom ez nagyon rosszul esik, mert így árnyékba szorulok a "szuper" barátnőmmel" szemben, és elég rossz ha a legjobb barátnőd mindenben sokkal jobb nálad és ráadásul még verseng is veled. Szerintetek mit tegyek? Megbeszélni nem szeretném vele, mert nagyon rosszul esne neki, és nem hiszem h bevallaná. :/

2013. ápr. 30. 18:43
 1/2 anonim ***** válasza:
76%
"Megbeszélni nem szeretném vele"-ha nem akarsz vele beszélni erről, akkor milyen tanácsot adjak?
2013. ápr. 30. 18:59
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Ez amit leírtál az nem barátság.

Amit most látok:

Te kitalálsz valamit ő meg tökéletesíti. Ezzel semmi gond nincs, csak nem erről kéne szólni a barátságnak.

ez nem barátság hanem egymás majmolása, ami arról szól, hogy egymást próbáljátok überelni.

Szerintem idővel biztos, hogy ez a fajta versengés, negatív formájában kiütközik köztetek, elváló ok gyanánt.

2013. ápr. 30. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!