Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Én vagyok ennyire más?

Én vagyok ennyire más?

Figyelt kérdés
Egyre jobban észreveszem magamon, hogy lenézem az embereket. Ha beszélgetek valakivel akkor is elősször a rossz tulajdonságaikat veszem észre. Szeretnék olyanokkal megismerkedni mint amilyen én vagyok, de sehol sem találok olyan embereket. Ha beszélek valakivel érzem hogy annyira távol áll egymástól a gondolkodásunk. Számomra a legtöbb ember túl ostoba és egyszerű. Nem szeretem se a túl félénk, se a tűl magabiztos embereket, azokat akik felettem állnak tudásban és azokat sem akik nálam iskolázatlanabbak. Szeretnék barátokat,de úgy érzem hogy egyedül vagyok és soha nem találok olyan embereket akikkel megtudnám magam értetni.
2009. szept. 27. 17:36
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem, Te sem vagy más, és mégis más vagy:) Ezalatt azt értem, hogy minden ember különleges a maga módján, mindenki több valamilyen téren a másik embernél, és valamilyen téren kevesebb. Te sem vagy rosszabb/jobb a többieknél, vedd észre, hogy semmivel sem állsz mások fölött. Nem nehéz hozzád hasonló embert találni, ha nem azt keresed folyton, hogy miben vagy kiválóbb a többi embernél.
2009. szept. 27. 18:26
 2/4 anonim ***** válasza:
66%

Elég nagy bolygónk populációja, ne add fel.

Egyébként magadban milyen hibákat fedeztél már fel? Nyilván te sem vagy tökéletes. Ez abból is látszik kicsit, hogy a nálad "jobb" emberekkel is tartod a távolságot. Az pedig, hogy egy ember egyszerű, nem mondhatnám. Ha nem sugallsz bizalmat, sosem tudod meg, milyen összetett is az emberek 99,9%-a. Előbb nézz a felszín alá, azután ítélj valakit ostobának vagy egyszerűnek.

2009. szept. 28. 21:06
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes, a leírtak alapján teljesen magamra ismertem, viszont nekem viszonylag sok barátot sikerült találnom, annak ellenére, hogy az emberek talán 80%-val elsőre bizalmatlanul, elutasítóan, sokszor lekezelően viselkedek.Ez egy ilyen tulajdonság, fogadd el szerintem , sokkal jobb, mint azok, akik mindenkivel rögtön barátoznak, bizalmaskodnak, és közben nevetségessé teszik önmagukat.

Mondjuk ha várakoznom kell valahol( pl. buszra) akkor mindig a jövő-menő embereket fikázgatom, persze csak magamban gondolatban!!:)Valahogy szinte minden másodikba találok valami "hibát" :DD Viszont észreveszem, és elismerem ugyanakkor a saját hibáimat is, de próbálok ezeken változtatni.

2009. szept. 29. 01:26
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerencséd van!Egyre több ilyen ember van mint amilyen te vagy!Sajnos nem vagyunk egyformák! Vagy Hál'Istennek?:-))))
2009. okt. 22. 20:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!