Én vagyok ennyire más?
Elég nagy bolygónk populációja, ne add fel.
Egyébként magadban milyen hibákat fedeztél már fel? Nyilván te sem vagy tökéletes. Ez abból is látszik kicsit, hogy a nálad "jobb" emberekkel is tartod a távolságot. Az pedig, hogy egy ember egyszerű, nem mondhatnám. Ha nem sugallsz bizalmat, sosem tudod meg, milyen összetett is az emberek 99,9%-a. Előbb nézz a felszín alá, azután ítélj valakit ostobának vagy egyszerűnek.
Érdekes, a leírtak alapján teljesen magamra ismertem, viszont nekem viszonylag sok barátot sikerült találnom, annak ellenére, hogy az emberek talán 80%-val elsőre bizalmatlanul, elutasítóan, sokszor lekezelően viselkedek.Ez egy ilyen tulajdonság, fogadd el szerintem , sokkal jobb, mint azok, akik mindenkivel rögtön barátoznak, bizalmaskodnak, és közben nevetségessé teszik önmagukat.
Mondjuk ha várakoznom kell valahol( pl. buszra) akkor mindig a jövő-menő embereket fikázgatom, persze csak magamban gondolatban!!:)Valahogy szinte minden másodikba találok valami "hibát" :DD Viszont észreveszem, és elismerem ugyanakkor a saját hibáimat is, de próbálok ezeken változtatni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!