Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Normális az, ha 17 évesen...

Normális az, ha 17 évesen annyira félek néha a sötétben, hogy nem tudok elaudni? :/ lány

Figyelt kérdés
2013. ápr. 29. 21:14
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
szia én is félek a sötétbe és ha egyedül vagyok otthon a tv éjjel nappal megy sajnos 22L
2013. máj. 1. 16:12
 12/22 A kérdező kommentje:
van barátom, aki szeret, és hozzábújhatok, ha félek :$ csakhát éjszakánként nem lehet velem suliidőben :/ úgyhg plüssállatokkal alszok :)
2013. máj. 1. 21:26
 13/22 piriiiiii ***** válasza:

Gőzöm sincs, velem ugyanez a helyzet, csak van egy év mínuszom.

Pszichésen irtózom a sötéttől, de csak bizonyos helyzetben, bizonyos helyen és bizonyos sötéttől.

Amúgy szerintem normális, a sötét nem mindig jó. Többnyire a sötét a gonosszal együtt jár (mesék, hiedelmek, a vámpírok, a rosszak, tudod...).

2013. máj. 1. 22:56
 14/22 A kérdező kommentje:
hát igen.. elég babonás is vagyok :)
2013. máj. 2. 19:30
 15/22 anonim válasza:
hmmm... kb. 5 évvel vagyok fiatalabb néled >< :/ én nagyon pici koromban kb 4 évesen meg 5évesen egyáltalán nem féltem. Azutám a tesóimnak jött az a korszak h mindenféle filmet letöltenek. Köztük volt a (sok egyéb horroro fil és ) Paranormal Activity 1-4. Abban az időszakban volt egy olyan barátom akivel mindig szellemet akartunk látni meg idézni. Akkor nagyon féltem. Még mindig hiszek bennük és egy kicsit félek is de a takaró meg a teló mindent megold nálam :D Ha pedig zaklatnak vagy ilyesmi meg tudod hogy depis vagy akkor ne hagyd hogy az egész teseteden eluralkodjon ez... Jobb elmondani valakinek, de ha gyogyósnak tartanak azzal ne törődj. Én személy szerint a LBM-el szeretem ezeket megbeszélni. Ha pedig nem egy ember tart gyogyósnak akkor már gond van :/ DE nem vagy az hidd el :)))
2013. máj. 3. 23:33
 16/22 anonim válasza:
Ne aggódj rajta , én 28 éves L vagyok és időnként beparázok a sötétben. Majd 10 éve volt egy éjszakai incidensem egy "szellem szerű" valamivel. Szerintem baromi sokan félnek a sötétben , csak van aki nem vallja be.
2013. máj. 4. 08:58
 17/22 anonim válasza:
Normális én 11 éves FIÚ vagyok és félek a sötétben, és hát a wc-nk elég messze van , így hát anyut keltem ha ki kell menni, de bizonyos korban, bizonyos helyeken , nem félek. érdekes. és utcán már nem félek csak a lakásban gáz. -.- nekem azért mert tudjátok ilyesztő kép ami bevillan és sikít, meg filmrészletek, amiken átsiklott a szemem, meg a hiradóban amikor valami csúnyaság, vagy valamit mutatnak. a sötét a gonosz uralom alá csábított kiskori rosszélmény miatt. és a sötétben ( csak ha kinyitom a szemem, vagy ha rossz álmom van, ami teljes holdkor van ) akkor , amiket láttam ami megrémisztett , és az agyamba fúródott, megjelennek előttem, de nem mindig ez a jó. ttudd meg én is plüssökkel alszom, és néha úgy rámjön a félelem ,hogy anyut áthívom.
2013. máj. 4. 23:04
 18/22 anonim ***** válasza:

Aki szerint kinőhető, annak rossz hírem van: én 28 vagyok és nem nőttem ki...

Kisbaba (!) korom óta rettegek a sötétben, a mai napig.

Kérdező, ha el tudsz menni pszichológushoz, anyukád támogat ebben, akkor miért ne? Hátha segít!

Amúgy nekem bevált az egész éjszaka égő lámpa, nem kell erős fényű. Meg be lehet gyakorolni ilyen önnyugtató szövegeket, én egy időben imádkoztam, aztán mást mormolmoltam, de ez is elég hatásos volt.

Most már évek óta a férjemmel alszom hálistennek, de most sem sötétben. :)

Horrorfilmet meg ne nézzen aki fél utánna. Én egyszer követtem el ezt a hibát, azóta kerülöm mint a tüzet :D

2013. máj. 5. 06:33
 19/22 anonim válasza:
Próbálj ruha nélkül aludni. Az segít.
2013. máj. 6. 09:08
 20/22 anonim válasza:

Ismerd meg az igazságot.

Bővebb információ: www.jw.org

2013. máj. 6. 10:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!