Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Minden lány fél a sötétben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden lány fél a sötétben?

Figyelt kérdés

Néha furának vagy inkább túlzásnak érzem azt hogy a lányok mikor hazakisérem őket inkább nagy kerülőket tesznek a kivilágított utcán minthogy egyetlen sötéten végigmenjenek.Emellett szeretik magukat egészen a kapuig kísértetni(az utca még nem elég)mondván hátha az alatt a pár méter alatt előugrik egy bűnbanda és megerőszakolják.Én reálisan szóvá tettem hogy egy egész banda támadásakor tök mindegy hogy egyedül van vagy kísérővel nincs esély..nem arattam osztatlan sikert a megjegyzéssel

....na szóval lányok hogy álltok a sötéttel??

2010. júl. 31. 00:36
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem csak azt akarta, hogy a közelében légy....hát ezt akkor buktad ezek szerint :/

17/F

2010. júl. 31. 00:38
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
még a végén kiderül te eröszakoltad meg xdxd
2010. júl. 31. 00:39
 3/9 anonim ***** válasza:

Hát kár, hogy te ezt nem érted meg.Bármi előfordulhat.Pl tesómat mikor már a kapunál volt, épp akkor nyitotta ki az ajtót és akkor támadt neki egy srác, de szerencséje volt mert már csukta be az ajtót így a srác az ajtóra kenődött fel:DXD

Én is félek a sötétségtől. Nekem pont olyan helyen is kell mennem , ahol alig világítanak az utcai lámpák,és readásul bokros helyen is kell végigmennem:S Elég ijesztő..Sokszor megfordult a fejemben ,hogy mi van ha megtámad valaki akkor mit tegyek?:D De készítettem magamnak egy tervet, ha nem sikerül így jártam:D

2010. júl. 31. 00:46
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Én nem félek a sötétben,csak utálok egyedül lenni ha sötét van xD Am csak akkor érzem magam rosszul a sötétben ha horrort néztem vagy ilyesmi.Mint pl most.

15/L

2010. júl. 31. 00:46
 5/9 anonim ***** válasza:
én leszarom mert a .22es 1500 méterig halálos
2010. júl. 31. 00:52
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem csak tudod a csajokba benne van az hogy mivan ha az utcan egy ittas barom van este es elkezd neki beszologatni ilyen arrogans szovegeket..attol a csajok kivannak vagy valamelyik taperolni akarja...Meg nappal is van hogy egy kocsi meg a boltig is elkiser aztan megvarjamig kijovok es a hazamnal kopik le....Rosszabb mint egy horror film...:S:SS
2010. júl. 31. 02:04
 7/9 Morcika83 ***** válasza:
Nos, általában azokat a nőket éri támadás akik egyedül sötét utcákon, sétálgatnak. Hordákban ritkábban erőszakolnak meg nőket, de még mindig inkább meggondolja a támadó, vagy a támadók, ha a nő nem egyedül van az utcán, tehát jogos a kérés és a félelem.
2010. júl. 31. 03:44
 8/9 anonim ***** válasza:

Én gyerekként féltem a sötéttől, manapság attól félek, hogy kik rejtőznek benne. Télen hajnalban dolgozni menni, megtanultam gyorsan járni. :)

Páromtól is hazamentem sötétben, másélf órára lakik és télen hamar sötétedik.

Az tuti, ha megtámadnak, akkor ők is kapnak, igazi női karmolás, harapás akció lesz. :D Mijáúú. xD

20/L

2010. júl. 31. 08:31
 9/9 anonim ***** válasza:
Én nem hagyo hogy akárki is hazakisérjen, de nem is félek
2010. júl. 31. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!