Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden lány fél a sötétben?
Néha furának vagy inkább túlzásnak érzem azt hogy a lányok mikor hazakisérem őket inkább nagy kerülőket tesznek a kivilágított utcán minthogy egyetlen sötéten végigmenjenek.Emellett szeretik magukat egészen a kapuig kísértetni(az utca még nem elég)mondván hátha az alatt a pár méter alatt előugrik egy bűnbanda és megerőszakolják.Én reálisan szóvá tettem hogy egy egész banda támadásakor tök mindegy hogy egyedül van vagy kísérővel nincs esély..nem arattam osztatlan sikert a megjegyzéssel
....na szóval lányok hogy álltok a sötéttel??
Szerintem csak azt akarta, hogy a közelében légy....hát ezt akkor buktad ezek szerint :/
17/F
Hát kár, hogy te ezt nem érted meg.Bármi előfordulhat.Pl tesómat mikor már a kapunál volt, épp akkor nyitotta ki az ajtót és akkor támadt neki egy srác, de szerencséje volt mert már csukta be az ajtót így a srác az ajtóra kenődött fel:DXD
Én is félek a sötétségtől. Nekem pont olyan helyen is kell mennem , ahol alig világítanak az utcai lámpák,és readásul bokros helyen is kell végigmennem:S Elég ijesztő..Sokszor megfordult a fejemben ,hogy mi van ha megtámad valaki akkor mit tegyek?:D De készítettem magamnak egy tervet, ha nem sikerül így jártam:D
Én nem félek a sötétben,csak utálok egyedül lenni ha sötét van xD Am csak akkor érzem magam rosszul a sötétben ha horrort néztem vagy ilyesmi.Mint pl most.
15/L
Én gyerekként féltem a sötéttől, manapság attól félek, hogy kik rejtőznek benne. Télen hajnalban dolgozni menni, megtanultam gyorsan járni. :)
Páromtól is hazamentem sötétben, másélf órára lakik és télen hamar sötétedik.
Az tuti, ha megtámadnak, akkor ők is kapnak, igazi női karmolás, harapás akció lesz. :D Mijáúú. xD
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!