Szerintetek létezik az az igazi mindent elsöprő szerelem?

Igen, nekem van benne szerencsém, azt hiszem! Volt benne romantika, dráma, őrült pillanatok, szenvedés, szakítás, újra egymásra találás, küzdés...., mint a szappanoperákban, másnak egy életre nem jut ilyen mozgalmas élet, de az egymás iránti szerelmünk mindig mindenen felül kerekedett. Összeházasodtunk, gyerkőcünk is van, építkeztünk, most már úgy tűnik, végleg megállapodtunk egymás mellett, a tűz is megmaradt, és csak egymást akarjuk:))
Popper Péter ezt írja erről:
Még el kell mondanom egy szomorú hírt. Az "Igazi" nem létezik. Nincsen. Sehol nem él valahol egy nő vagy egy férfi, aki az igazi, s akit csak meg kell találni. De aki szerencsés, élete során találkozhat két-három olyan emberrel, akiből lehetne "igazi". De ehhez nagyon sok türelem, lemondás, megértés, háttérben maradás szükséges, ám végül kialakulhat egy olyan viszony, melyben a másik már nélkülözhetetlenül belecsiszolódott, vagyis igazivá vált.
Azt hiszem, igaza van!

Én,hittem az igaziban...De felesleges volt.
Ha valakit szeretsz,őt életed végéig szeretni fogod(szived egyik pici csücskében ott fog lapulni még évek után is),de ami szép az életben hogy jöhetnek mehetnek emberek,szerelmek.Jelenleg 2 csücsköm van amit életem végéig őrizni fogok,már egy ideje várom a harmadikat,de nem találkoztam még olyannal akivel kialakulhatott volna.Mellesleg 10 év után is az első szerelmemmel ugyan olyan forró volt a hangulat mint az elején,és ez félelmetes!
A lényeg mindig az amiben élsz!Most élsz, most kell élvezned az életet,nem a múltban élni!
És igen létezik mindent elsöprő szerelem,csak nem biztos hogy örökké tart!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!