Te mire költesz a legtöbbet? Mi az amire nem sajnálod a pénzt?
Figyelt kérdés
Én kozmetikusra, macskámra és strandra.2013. ápr. 28. 08:45
11/20 anonim válasza:
Könyv, de csak évente egyszer. Amúgy semmire, mint egyik előző írta, én sem vagyok nagy igényű, mondjuk mi örülünk, ha számlákra és ételre telik.
13/20 anonim válasza:
Én az autózásra. Arra nem sajnáltam sosem. Nem érdekelt, hogy mennyit fogyaszt, hogy mibe kerül szervizelni.
14/20 anonim válasza:
Kozmetikumokra. Nem sminkre, mert azt ritkán veszek, hanem sampon, tusfürdő, arctisztítók, krémek...
Utána következnek a ruhák. Szezononkét egy-két felső, egy-két pár cipő, egy nadrág.
Aztán még a tea és az édesség. Nem tudok hosszútávon meglenni nélkülük.
Néha veszek egy-két sminkcuccot, ritkábban parfümöt.
Félévente egyszer elmegyek fodrászhoz.
Bulizni nem járok. Inkább megyek sétálni, könyvtárba vafy moziba.
15/20 anonim válasza:
A hobbymra: snowboardozas, buvarkodas
Kepzesekre: vizsgakoltsegek stb. rengeteg penz
17/20 anonim válasza:
Hát idáig szerencsejátékra költöttem (igaz, úgy össz egészében nem zártam mínuszba), de mostanában inkább a barátnőmre költöm és az egyéb szórakozásokra. Pl biliárd egy-két sör mellett.
18/20 anonim válasza:
Ruhákra, tanulásra (nyelvtanár stb.), csokira, szórakozásra (színház, mozi stb.), ha valakinek szüksége van pár száz Ft-ra mindig adok neki.
20/20 anonim válasza:
háztartási eszközök és élvezeti cikkek (kávé, 80% kakaó tartalmú csoki, különleges tészták, éttermezés, szóval főként kaja)
Nem hiába, bika a csillagjegyem és imádok élvezkedni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!