Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Te mire költesz a legtöbbet?...

Te mire költesz a legtöbbet? Mi az amire nem sajnálod a pénzt?

Figyelt kérdés
Én kozmetikusra, macskámra és strandra.

2013. ápr. 28. 08:45
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
34%

jó minőségű sminkcuccok

márkás ruhák

kiegészítők

szórakozás

kaja:)

2013. ápr. 28. 09:06
 2/20 anonim ***** válasza:
84%
Bebaszás
2013. ápr. 28. 09:22
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Kaja (elsősorban édességre)
2013. ápr. 28. 09:23
 4/20 dani900 ***** válasza:
100%
Olyanra, ami remélhetőleg visszahozza az árát. Arra nem sajnálom.
2013. ápr. 28. 09:38
 5/20 anonim ***** válasza:
51%
Cigi, tippmix, prostik, macska, benzin, pizza. Na meg a Ferencvárosi Torna Club...
2013. ápr. 28. 10:21
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van egy ilyen hülye szokásom, hogy főként másokra. Pazarlásnak tartom magamra költeni.

Valószínűleg mert mindenem megvan. Nem vagyok gazdag csak nem vagyok nagy igényű. Van mit ennem, van mit felvenni és néha el is tudok menni szórakozni. Nem igénylem a drága dolgokat és drága szórakozásokat. Inkább elmegyünk a szabadba szórakozni és néha moziba vagy házibuli :D

Költeni magamra csak akkor szoktam ha nagy szükségem van rá és a szüleim nem tudják megvenni. Vagy tényleg csak az én érdekemet szolgálja hogy legyen (na ez nagyon ritka) 1-2 évente fordul elő minthogy megevetten a görkorcsolyám vagy a laptopom (amiért végigdolgoztam egy nyarat >.<)

2013. ápr. 28. 10:48
 7/20 anonim ***** válasza:
Szerintem vagy piára vagy ruhákra.Most kb. egyenlő, vettem egy J&J pólót 4k-ért, de majdnem ennyit el is ittam az elmúlt 3 hónapban.Most akarok venni új cipőt, az kb. 12k lesz, úgyhogy végeredményben ruhákra.
2013. ápr. 28. 11:00
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

Ruhákra főként, drágább sminkcuccokra és szépség ápolási termékekre.

szórakozásra, buli, pia, cigi

2013. ápr. 28. 18:31
 9/20 anonim ***** válasza:

mire...mire?...

Nő, és benzin.(az egészség megőrzést azért nem írtam, mert még elenyésző a ktg.)

2013. ápr. 29. 07:26
 10/20 anonim ***** válasza:
Nem nagyon válogathatok. Örülnék, ha tehetném, de kb. soha nem tudok semmire költeni.
2013. ápr. 29. 08:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!