Életedben hányszor fürdötél le?
Figyelt kérdés
Kort és nemet írjatok!!2009. szept. 26. 23:41
1/15 anonim válasza:
minden nap egyszer kb. 17 fiú
hajjaj!
3/15 A kérdező kommentje:
Hát mikor vízzel meg tusfürdővel/szappannal megmosod magad.
Ezt lehet zuhannyal meg úgy is, hogy vizet engedsz a kádba és beleülsz.
Remélem segítettem.:D
2009. szept. 26. 23:46
4/15 anonim válasza:
Aha.
És mi az a tusfürdő meg szappan? :D
5/15 anonim válasza:
kábé 5657 alkalommal . 365öt beszorzod az életkorral:D bár vanhogy kihagyok 1-1napot:P
6/15 A kérdező kommentje:
A tusfürdő 1 folyékony,illatos dolog aminek olyan állaga van mint a takony.
A szappan 1 szilárd,illatos dolog aminek kemény az állaga de ha vízzel érintkezik és dörzsölöd a tenyereddel az is olyan lesz mint a takony.
2009. szept. 26. 23:51
9/15 anonim válasza:
Én mindennap fürdök, de csak évente egyszer cserélek vizet:) Válság van, vagy nem?:)
10/15 anonim válasza:
jó sokszor:D
naponta min. 1x,de van hogy 2x(főleg nyáron és ha nagy ritkán úgy megyek el h este/éjszaka hulla vagyok és aznap már nem zuhanyozok akkor reggel mikor felkelek zuhany meg este is alapból zuhanyozok:D)
14,5/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!