Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ha megkérnélek rá, fejbe lőnél?

Ha megkérnélek rá, fejbe lőnél?

Figyelt kérdés
Úgy, hogy biztos, h nem derül ki, illetve annak tudatában, hogy nagy terhet vennél le a vállamról.
2009. szept. 26. 19:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Biztos hogy kiderül... Nincs olyan,hogy nem derül ki... És rohadtul nem mennék miattad börtönbe,már bocsi... Bakker mér nem tudod fejbe lőni MAGAD?? Jobb az mindenkinek.
2009. szept. 26. 19:37
 2/13 anonim ***** válasza:
Tod mit? Fejbelőlek ha te is engem .. úgy jó? egyszerre?okés?
2009. szept. 26. 19:39
 3/13 anonim ***** válasza:
71%

nem !

biztos van megoldás

ne add fel

2009. szept. 26. 19:42
 4/13 anonim ***** válasza:

Bocsi,de nem!

1.Tuti kiderülne és nem akarok ezért sittre menni.

2.Tudod,amibe az ember nem hal bele az erősíti az embert!Bármilyen nehéz is most neked,meg kell találni a kiutat és nem a halálra gondolni(gondolom nehéz,rossz helyzetben vagy).

Szerinted hányan élnének ma,ha mindenki megölné/megöletné magát ha nagy problémája van?

14,5/L

2009. szept. 26. 19:42
 5/13 anonim ***** válasza:
Magadat nem mered? Egyébként is: az öngyilkosság társadalmilag legelogadhatób módja az, hogy ha halálra dolgozod magad.
2009. szept. 26. 19:44
 6/13 A kérdező kommentje:
De én az komoly tényezőnek vettem, hogy nem derül ki. Nem úgy, hogy mennyi az esély rá.
2009. szept. 26. 19:47
 7/13 anonim ***** válasza:
Ha nem derülne ki,akkor fejbe lőnélek,de bárki tudja,hogy ez a valóságban nem fordulhat elő.
2009. szept. 26. 19:53
 8/13 anonim ***** válasza:

első 19:42-es vagyok

akkor sem, ha nem derülne ki

nem bírná a lelki ismeretem

de miért? milyen gondot van ami miatt a halálba menekülnél?

2009. szept. 26. 19:53
 9/13 anonim ***** válasza:
én igen, és másoktól is elvárnám, hogy megtegyék nekem. egy embernek joga van eldönteni, hogy meddig akar élni, a sok hülye meg még akkor is életben tartana mindenféle egyezményekre, jogokra hivatkozva, ha nyaktól lefelé lebénulnék, és mellette süket lennék, meg vak. az a legnagyobb tahóság tőlük, mert akkor még megölni se tudnám magam. bekaphatják.
2009. szept. 26. 20:57
 10/13 anonim ***** válasza:
csak azért, mert nincs merszed magadat fejbelőni??? hát így nem, bocs :D hamár annyira szarrá fordultál, h megakarsz halni, akkor legalább bátorságod legyen MaGADAT fejbelőni, legalább ennyire legyél már bátor....
2009. szept. 27. 00:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!