Ütöttek már fejbe buszon teljes erővel?
Hááát, utána bizonyíthatod, hogy önvédelem volt-e, mert tanúk nem lesznek, akik a rendőrségen is vállalnák, hogy látták...
Melyik járatokon történtek ezek?
bors spray??
HA velem történt volna (50kg 28N) a buszon, akkor tuti, hogy lefújom odamegyek a buszsofőrhöz kérem hogy állítsa meg a buszt, és rendezzük le az ügyet. Ha fel akarnám jelenteni, akkor ott azonnal jegyzőkönyvet vetetnék fel (addig nem indul tovább a busz, ameddig legalább 3 ember nem írja alá a jegyzőkönyvet tel számmal elérhetőségekkel), vagy azonnal hívnám a rendőrséget (még a buszon) , és ledobatnám a buszról az embert, mivel a többi utasra is veszélyt jelent.
Ha metrón történne, akkor az is biztos, hogy ott is lefújnám, és elgondolkoznék azon hogy meghúzzam a vészféket.
Amúgy múltkor utaztam a buszon és nyitva hagyta a sofőr a hátsó ajtókat: tömve volt a busz és az ajtó előtt is álltak diákok, akik félhangon kezdtek hátulról előre ordítani, de senki sem figyelt rájuk. Én ültem engem nem zavart a dolog, de szóltam az egyik csajnak, hogy a feje felett van a vészjelző, hogy nyomja meg, mert ki fog zuhanni.... erre mi volt a válasza? Felnézett, megnézte, meghúzta a vállát.... hát jó - gondoltam - úgysem én fogok kizuhanni, ha már erre is képtelen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!