Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi csináljak? Lány létemre...

Mi csináljak? Lány létemre összeverekedtem apámmal!

Figyelt kérdés
Az egész abból indult ki,hogy anyu gondolkodás nélkül kidobta a tusfürdőm és nem volt mivel fürödnöm,a szappan meg annyira kiszárítja a bőröm,hogy borzasztó.Kicsit felkaptam a vizet és anyut kérdőre vontam,tudni illik apám alkoholista és anyámat is szokta verni.Egyszer csak jön apám és adott egy olyan öklöst,hogy még most is vérzik az orrom,nekem meg bevillantak a képek,hogy hányszor kaptam tőle olyan verést kiskorombanjogtalanul,hogy ömlött a vér az orromból vagy kék zöld voltam.Én lendületből visszaegy öklöst,majd megfogta a nyakam és felrakott a falhoz és azt mondta"bárcsak tényleg felszálltál volna a tegnapi hétórási buszra ami karambolozott,és miért nem te ültél annak a pasinak a helyén aki meghalt" ( [link] ) ( tényleg majdnem felszálltam a buszra csak meggondoltam magam) és lekönyököltem aput,majd a szemeit szó szerint kiakartam kaparni,majd hátúról kezdett fojtogatni én meg belerúgtam a térdébe összerogyott és rántott magával és én ököllel vertem míg anyu szét nem szedett minket... Tényleg borzasztó elviselni,anyámat azért megverte mert neki beszól a haverja,engem kiskoromban olyanokért megvert,hogy hatévesen leejtettem egy poharat és a többi.. Egyszerűen ha megütnek nem gondolkozok mert annyira megalázónak érzem ha valaki bánt,hogy ha nem szednek le róla szétverem..Főleg ha a saját apám a halálomat kívánja miközben a nyakamat fogja,ami majdnem lehet,hogy pont velem történik meg nem tudom ki hogy reagálná le... De én már nem tudok apámmal élni..A napi cirkuszok és a többi... 17/L
2013. ápr. 26. 21:54
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sajnálom.14 vagyok így túl sok tanácsot nem tudok adni.Gondolom,valahol szólhatsz,hogy apád alkoholista,és bántalmaz téged,úgy fizikálisan mint mentálisan.Kitrtást,és sok sikert a továbbiakban!
2013. ápr. 26. 22:09
 2/14 anonim ***** válasza:

Tragikus ez az egész. Borzasztó, amit apád művel, de valahol azért őt is sajnálom. Nyilván oka van annak, hogy alkoholista lett, ráadásul nem az a vicces-éneklős részeg, hanem az agresszív-féle. Amikor józan akkor is bánt titeket?

Igazából azt tudom tanácsolni, hogy amikor lehet kerüld el még csak a kommunikációt is vele, az nem megoldás, hogy agyonveritek egymást.

Édesanyád miért tűri? Dobjátok ki a házból, vagy hívjátok rá a rendőröket, vagy vitessétek be pszichiátriára, hátha van valami idegrendszeri baja.

2013. ápr. 26. 22:16
 3/14 A kérdező kommentje:
Józanul is ilyen... Anyám egy mulya nő..Hívtam már rá a rendőrséget,volt bent Pécsen a rét utcában is és semmi ugyan olyan hülye,még egy kis változás se..Ha már rosszul néznek rá akkor is keménykedni akar... Arról én nem tehetek,hogy őt hogy nevelték fel a szülei...Mert azért ilyen..
2013. ápr. 26. 22:19
 4/14 A kérdező kommentje:
Azt is megmondták neki,gyógyszerre ne igyon mert agresszív lesz tőle és meghal.. Majd rájön mikor ...
2013. ápr. 26. 22:21
 5/14 anonim ***** válasza:
Az akkor sem megoldás, hogy megölitek egymást. Próbálj meg legalább úgy tenni, mintha nem gyűlölnéd, hátha segít valamit a helyzeten, ha meg tényleg nincs más megoldás, bár szerintem kell lennie, költözz el, nagymama, rokonok, barátok, valaki biztos van, akihez mehetsz.
2013. ápr. 26. 22:24
 6/14 dani900 ***** válasza:

Apád tehet róla, hogy ilyen, hogy iszik, hogy ilyen gyáva, hogy csak a gyengébbeket meri bántani, nem ismeri be a saját hibáit, inkább elfolytja a piával, és amikor már túl sok a feszültség kitölti máson, mert azt könnyebb.

Nagyon sajnálom, hogy ilyen körülmények közt kell élned, de, a helyedben már rég elvitettem volna a rendőrökkel, és kérném, hogy ne jöhessen a közelembe( nem tudom, pontosan, hogy hívják ezt, de van ilyen, hogy nem mehet oda, ahol te vagy).

Ez komoly ügy, nem tudhatod, mikor lesz egy kicsit még részegebb, és még durvább, de azt jó lenne előre kivédeni.

És még egy dolog, ha rendeződik, sztem érdemes lenne egy pszichológussal átbeszélni(neked!) a történteket, hogy helyén tudd kezelni a dolgot, hogy a későbbiekben, ne befolyásolja negatívan az életedet, ez a sok le nem rendezett konfliktus.

Szóval, kitartás, és amit tudsz tegyél meg.

2013. ápr. 26. 22:37
 7/14 anonim ***** válasza:

Gyermekvedelmisek.

Ez nem elet.

Ha gyermekotthonba jutsz akkor is csak 1 evig vagy ott. Es talan kapsz eletkezdesnek 1,5 millat - ezt nem tudom hogy meg most is igy van-e nezz utana.

Aztan ha tanulsz egyetem, foiskola, szakma akkor kollegium talan ingyenes...

En biztos nem maradnek igy otthon.

Apad egy alkoholista s.ggfej.

Anyad meg mulya.

Anyum is szerelmes egy alkeszba, de az meg nem emelt ram kezet mert nem a sajat gyereke vagyok de mondga ha az lennek mar szetvert volna - hat en meg parszor sz.rratertem volna a pezsgosuvegeit az asztalan es azzal szurtam volna nyakon...

Anyumat megrugdosta mar perszor.

Es most tudtam meg hogy a fejen a heg ahol a bore szetnyilt nem a lepcsorol esett le, hanem ez a f.szfej meg akarta verni aztan alrebb akart rohanni valahogy osszekaptak o megcsuszott ahogy rangatta es a szekreny szelebe szetverte a fejet...

2013. ápr. 27. 10:16
 8/14 anonim ***** válasza:
Jézusom! Téged és az anyukádat ilyen durván veri az apád, és nem az volt az első dolgod már évekkel ezelőtt, hogy rendőrt hívjál rá??? Ne haragudj, de amiket leírsz, az egyszerűen beteg. Neked jobb lenne, ha a bíróság elvenne a szüleidtől és gyámot adna. Ilyen körülmények között hogy nőhetne fel egészségesen egy ember? Pokoli életed lehet.
2013. ápr. 27. 19:04
 9/14 anonim ***** válasza:
Kitartás :)))
2013. ápr. 27. 20:02
 10/14 anonim ***** válasza:
Kicsi lány, ha ez igaz, amit leírtál, akkor ez nagyon komoly. Privátban írok.
2013. ápr. 27. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!