Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan változtathanák, mit...

Hogyan változtathanák, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Először is szeretném leszögezni h ez egy kérdező oldal, és semmi féle képpen ne küldjetek dokihoz meg ilyesmikhez.

A bajom az h sokszor nincs életkevem, nem látom értelmét h éljek, járok dolgozni, várom az egyetemet h valami uj is töténjen velem.Barátaim nincsennek akik megértenének, lerendezik a panaszkodásom 2 max 3 szóba ami nagyon rosszul esik, szüleimet nagyon szeretem, csak velük vagyok szinte.Még legjobb barátnöm sincs mert megváltozott,a többieket nem érdeklem.Párkapcsolat nem hiányzik csak a barátok.Unatkozom egyedül.Bulizni és szórakozni szeretnék még ha csak 1,2 barátom lenne akikkel ellehetnék nekem az is elég lenne.

Mit csináljak nagyon rossz igy egyedül.

2009. szept. 26. 19:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Ugyanezt érzem csak egy pár évvel fiatalabb vok és soha nem is voltak jó barátaim..Mindenki csak érdekből barátkozik velem..:S Milyen rossz tulajdonságod van magad szerint??
2009. szept. 26. 19:36
 2/4 A kérdező kommentje:

te hány éves vagy?

rossz tulajdonságaim, h sokszor nem magamat adom, vissza fogom magam, bár belül hulyéskedni szeretnék néha, de hát nincs senki akivel lehetne, aztán van h nincs kedvem egyáltalán az emberekhez, nincs témám inkább maradok agamba, hallgatom a zenét vagy társaságba hallgatom h miket beszélgetnek, én ülök és vigyorgok addig.Ezek a rossz tulajdonságaim.

2009. szept. 26. 19:40
 3/4 anonim ***** válasza:

Ebből most totál magamra ismertem :) Nincs kedved beszélgetni? Írj, ha gondolod!

19/l

2009. szept. 26. 21:53
 4/4 anonim ***** válasza:

csak az utóbbit tudom ismételni, én is magamra ismertem. hány éves vagy?

írj egy emailt, ha gondolod.

kelemenanett@citromail.hu

2009. nov. 10. 17:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!