Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan tudod felvidítani...

Hogyan tudod felvidítani magad? És másokat?

Figyelt kérdés
köszi;)
2009. szept. 26. 16:50
 1/7 anonim ***** válasza:
57%

én másokat nem tudok felviditani

még magamat se :(

2009. szept. 26. 16:57
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát másokat elég változatosan,igazából attól függ,kit kell felvidítani,nem ugyanúgy mindenkit,nyilván az nem lenne hatásos:D mindenkit mással lehet felvidítani vagy megnyugtatni. Magamat igazából elég könnyen,ha sírok is,könnyen tudok nevetni valami viccesen,amit furcsának találok,mert olyankor jobban tudok nevetni mint általában.:D Volt már,hogy sírásból átment röhögőgörcsbe szinte.. érdekes,na hát így.
2009. szept. 26. 16:58
 3/7 anonim ***** válasza:
59%
magamat marijuanaval. aki nem kér belőle ilyen-olyan okokra hivatkozva, azt általában nem tudom felvidítani. :)
2009. szept. 26. 21:15
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Vicceket mesélek magamnak:))))
2009. szept. 27. 12:19
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Másokat nem tudok felvidítani. Magamat viszont nagyon könnyen, feltéve, hogy nincs oka a rosszkedvemnek, csak olyan lehangolt vagyok. Ilyenkor általában tervezgetem a hétvégémet, vagy arra gondolok, hogy "már csak 100 nap és megjelenik az a cd/könyv/film". De ha például azért van rossz kedvem, mert már régen beszéltem a barátokkal, vagy mert megbántottam valakit, akkor teljesen leeresztek, napokig nem eszem és aludni sem tudok :(
2009. szept. 27. 16:36
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én történeteket találok ki magamnak általam ismert személyekről.:) Másokat nehezebb felvidítani,mert ha egy kicsit is lüke vagy,akkor a legtöbben idiótának néznek!Sajnos ilyen betegek az emberek...
2009. szept. 27. 19:25
 7/7 anonim ***** válasza:

Sehogy.

Éljen a Sötét Oldal.

.

.

.

.

Na jó, ha nagyon nem megy, nézd meg ezt:

http://www.youtube.com/watch?v=LMnaDcGrV3s

Valószínűleg felvidít:D

2009. szept. 30. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!