Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért vagyok ilyen érzékeny?

Miért vagyok ilyen érzékeny?

Figyelt kérdés
ha valaki bármit mond, mg ha nm is rossz szándékkal, azonnal megsértődök, telesem magamra veszem, pedig nem akarom, tényleg és nem tudom elkerülni, de pár nap alatt el is múlik, de addig őrlődök minden kis apróságon, bár ez kívülről nem látszik. Hogyan tudnék flegmább lenni? nem akarok ilyen érzékeny lenni :(
2013. ápr. 25. 22:07
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is ilyen vagyok. :S Szerintem próbálj visszaszólni valamit, és attól jobban érzed magad...
2013. ápr. 26. 17:49
 2/10 A kérdező kommentje:
hát az a baj, hogy akkor csak nagyobb baj lesz, vagyis ilyen apró dolgokon nem érdemes visszaszólni főleg ha nem is úgy értik..:/
2013. ápr. 26. 22:48
 3/10 anonim ***** válasza:

De miket szoktak mondani? És kik is pontosan?

(első vagyok)

2013. ápr. 27. 07:55
 4/10 A kérdező kommentje:
hát akárki, ismerőseim, pl a múltkor (benne vagyunk egy ilyen cserediákprogramban) és úgy volt, hogy megyünk bulizni velük, és én még nem kérdeztem meg tőle, mire 2 lány a programból megkérdezte, hogy beszélsz vele egyáltalán? és ezt is úgy magamra vettem...vagy pl a kibérelünk nyárra egy balatoni házat 2 hétre és mondták anyámék h az első héten mennek ők apámmal a másodikon meg menjünk mi a nővéremmel meg a bátyámmal, erre a nővérem megszólal, hogy hát ő nem a húgával akar nyaralni, amire így visszagondolva teljesen érthető, bár én nyaralnék vele, de mindegy, de amikor mondta baromi rosszul esett több napig, hétig rosszul éreztem magam miatta, na most ez 2 példa de hasonlók történnek hetente többször, valami kevésbé esik rosszul valami jobban, de szerintem ilyen apróságokat nem kéne komolyan vennem...nem tudnék változtatni ezen? (bocs a hosszú válaszért)
2013. ápr. 27. 10:14
 5/10 anonim ***** válasza:
Huhhm hát az ilyeneken csak nevess szerintem. Nem kell ennyire komolyan venni. Az elsőhöz amit írtál mondhattad volna, hogy igen, beszélsz vele...:) Akik meg csak úgy poénból szólogatnak be, ne vedd figyelembe. Nekem is sokszor mondanak hülyeségeket a suliban, de már megszoktam és nem érdekel. Vagy visszaszólok valamit, aztán meg csodálkoznak hogy hogy mertem. De hatásos, mert utána már nem mernek piszkálni :)
2013. ápr. 27. 20:35
 6/10 anonim ***** válasza:
Szerintem a nővéred meg lehet, hogy pasizni akart nyaralás közben és nem akarta, hogy "láb alatt" legyél. Meg gondolom egy házban laktok, ezért biztos egy kis nyugalmat akart. :)
2013. ápr. 27. 20:36
 7/10 A kérdező kommentje:
ezt próbálom, nem érdekelni, de nem tudom, mondogatom magamnak, hogy jajj szard már le de egyszerűen nem tudom..lehet, hogy ilyen vagyok s ez nem is fog megváltozni?
2013. ápr. 27. 20:37
 8/10 A kérdező kommentje:
teljesen érthetően mondják, ez a vicc, hogy egyáltalán senki nem akar megbántani vagy beszólogatni, mégis megsértődök..a semmin gyakorlatilag, mi bajom van? :/
2013. ápr. 27. 20:39
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem fogsz még változni ahogy öregszel. :) Hány éves vagy? (mert úgy látom még fiatalka)
2013. ápr. 27. 21:39
 10/10 A kérdező kommentje:
16, bár intellektuálisan mindig érettebb voltam, de úgy látszik érzelmi téren éretlen vagyok még :( de eddig nem voltam ennyire ilyen, vagyis az utóbbi pár hónapban lettem ilyen szuperérzékeny..de eléggé stresszes is meg lehangolt is vagyok mostanság, azt se tudom, hogy van-e valami oka vagy ez is csak a kamaszkor miatt :/
2013. ápr. 27. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!