Egy nagyon jó barátnőm mostanában sok mindennel megbántott de ő ezt nem veszi észre, hogy adjam tudomására?
Figyelt kérdés
Én nem vagyok beszólós fajta, de ő elég erős egyéniség. elég akaratos és erőszakos, de ő ezt nem veszi észre mivel ilyen a természete. Sokszor amikor rám jut a szerencse ő mindig elém áll, vagy amikor kiválasztok valamit és én kapom a jobbat ő elveszi előlem. Ő azt mondja rólam, hogy igaz barátok vagyunk, de én csak egy nagyon jó barátnak tekintem és ezt sem tudom hogy mondjam el neki.De jövőre gimnazista leszek, egy osztályba is fogunk járni, de mivel én kollégista leszek ott új barátokat szeretnék szerezni, de én attól nem akarom, hogy rosszba legyünk, de nem tudom hogy magyarázzam meg mert sértődős fajta.2013. ápr. 24. 19:29
1/2 Balupapa85 válasza:
Nem értelek: ha olyan jó barátnőd, legközelebb ha megbánt, akkor és ott mondd meg neki, hogy rosszul esett amit tett vagy mondott. Ha nem veszi észre magát, neked kell elmondanod. Ne legyél mulya, mert csak rosszabb lesz a helyzet.
2/2 anonim válasza:
Ha fontos a barátsága, mondd el neki, ha ez nem megy, írd le. Ha te ia fontos vagy neki, változtatni fog, ha meg nem, az is kiderül így, és lehet új barátokat szerezni. A koli erre kiváló hely!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!