Ez lenne a maximalizmus?
2 egyetemre járok tanulni, 2munkahelyem van, 1 nyelvet tanulok, sportolok, sokat utazok, sok más tevékenységet csinálok napi, heti, havi rendszerességgel. Mindig arra gondolok 23 évesen, hogy már elkéstem, sietnem kell mindennel, mert már öregszem..jó ez túlzás, de szoktam ilyesmire gondolni. Elolvastam pár cikket, hogy mi ez a maximalizmus stb, arra jutottam, hogy teljesen rám illenek a szempontok, amiket írtak..Mondjatok valamit erre. Én mondjuk tényleg úgy és akkor tartom magamat teljes értékű embernek, ha lesz legalább 2 diplomám, nagy házam, szép kocsim, természetesen feleség, család, gyerekek, stb stb.
Nem ez a normális hozzáállás??
Köszönöm. 23/f
Ez biztos sok nőnek fog majd bejönni ha valóra is váltod. De rá fogsz jönni hogy nem ebből áll az élet és elpazarlod az ifjúságod.
A boldogsághoz nem vagyon meg diplomák kellenek. Hanem szerető emberek, boldog párkapcsolat és megélhetőség. Nem a vagyon meg az értékes magántulajdonok teszik boldoggá az embert.
Most még így gondolod, de idősebb korba belátod.
Én úgy vagy vele hogy legyen pár ember aki szeret, s akit viszont szeretek, legyen egy olyan férjem akivel tudunk támaszkodni egymásra, segíteni egymást, ragaszkodni a másikhoz és őszinte lenni mindenben. És legyen egy olyan munkám(végzettségem) amit szeretek is csinálni és meg is tudok élni belőle.
(Bár én nem vagyok nagy igényű ember fizikai téren szellemileg azonban sokat várok el.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!