Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Van egy egyiptomi fiú haverom...

Van egy egyiptomi fiú haverom egy éve ismerem (nettről) és kb. ott vagyunk, hogy szeressük egymást meg minden.4 év múlva jön ide hozzam, vagy én megyek hamarabb oda. Vajon lesz valami belőle?

Figyelt kérdés

Nagyon oda vagyok érte szoktunk Skype-on Facebook-on stb. n beszélni.De azért kicsit aggódom is ,hogy csak kamu.

14\L

2013. ápr. 21. 21:11
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Muzulmánnak nem hiszem ,hogy beálnék. A szüleim nem mondtak semmit,nem vették komolyan,amikor mondtam ezeket nekik ,hogy mit szeretne tőlem egy egyiptomi.
2013. máj. 1. 20:16
 12/16 anonim ***** válasza:
Nem a Te szüleid hanem az övé. Mert semmit nem fog csinálni a szülei bele egyezése nélkül.
2013. máj. 7. 20:33
 13/16 A kérdező kommentje:
Nem valami vallásos , nem tudom,hogy mit mondhatnak neki a szülei, amúgy is már 18 éves
2013. máj. 7. 21:41
 14/16 anonim ***** válasza:
Ez náluk nem így működik! Ott a család nagyon befolyásolja az egyént.
2013. máj. 7. 21:45
 15/16 anonim válasza:
SEMMIKÉPP NE MENJ TE !!! egyiptomi férjem volt,utána másik egyiptomi barátom is,és hát nem ajánlom.Az előítéleteim ellenére,adnék esélyt hogy megismerjem a helyedben de ha fontos vagy neki jöjjön ide,vagy találkozzatok félúton valamelyik országban,mert nagy bajod is lehet.
2013. máj. 10. 15:40
 16/16 anonim válasza:
Amúgy magyar muszlim lányként mondom,NEM kell ez neked.De ha mégis ,én maximum egy kávézóig mennék el itt Budapesten.Előző vagyok
2013. máj. 10. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!