Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Van egy egyiptomi fiú haverom...

Van egy egyiptomi fiú haverom egy éve ismerem (nettről) és kb. ott vagyunk, hogy szeressük egymást meg minden.4 év múlva jön ide hozzam, vagy én megyek hamarabb oda. Vajon lesz valami belőle?

Figyelt kérdés

Nagyon oda vagyok érte szoktunk Skype-on Facebook-on stb. n beszélni.De azért kicsit aggódom is ,hogy csak kamu.

14\L

2013. ápr. 21. 21:11
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Ez a kérdés komoly?

Hány éves a fiú?

2013. ápr. 21. 21:18
 2/16 anonim ***** válasza:

Ez most kamu?

Hány éves a srác? Angolul beszélgettek vagy egyiptomiul?

2013. ápr. 21. 21:22
 3/16 anonim ***** válasza:

Még van időd gondolkodni ezen, legalább addig gondolkozz, amíg el nem kezded és utána be nem fejezed a középiskolát. Ne akarj 14 évesen 4 évre előre gondolkodni, ez még a felnőttek 99%-ának sem megy, hiszen senki nem tudja a jövőt. Tervezgetni persze hogy lehet de csináld azt, ahogy érzed, lehet h jövő hónapban már lezárt ügy lesz, nem kizárt :) Az angoltudásodnak mindenképp jót tesz, bár a magyartudás is fejlődhetne, de még tanulsz, belefér a hiba :)

Te minek mennél ki hozzá???? EGY JÓ NŐ SOSEM SZALAD A HAPSI UTÁN, mert azzal saját magát járatja le! Ha akar valamit, jöjjön ő! Ennyi :)

2013. ápr. 21. 21:40
 4/16 anonim ***** válasza:
43%
elfog adni egy tevéért, majd meglátod!
2013. ápr. 21. 21:59
 5/16 loupsolitaire ***** válasza:
Nem lesz belőle semmi.
2013. ápr. 21. 22:49
 6/16 anonim ***** válasza:
Egyiptom melyik részére való? Hány éves? Menyire vallásos?
2013. ápr. 22. 22:50
 7/16 A kérdező kommentje:
Ő 18 éves, és csak 21 éves korába engednek ki a határból, valamennyire a magyart is beszéli és én is beszélem az arabot.Vallásos, Salami muzulmán.A story igaz amit irtam.
2013. ápr. 30. 20:55
 8/16 A kérdező kommentje:
Kairóban lakik
2013. ápr. 30. 22:05
 9/16 anonim ***** válasza:
Át akarsz térni ha komoly lesz a kapcsolatotok?
2013. ápr. 30. 22:57
 10/16 anonim ***** válasza:
Mit szólnak a szülei a kapcsolatotokhoz?
2013. ápr. 30. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!