Mi lehet a gond velem, mi okozhatja?
Egyszerűen képtelen vagyok a saját hibáimból tanulni.
Sokszor ugyanúgy elkövetem ugyanazokat a hibákat,holott tudom,hogy mi lesz a vége,de mégsem teszek az ügy érdekében semmit!
Egyátalán nem nyavajgom,de azért köszönöm a válaszod!
Hol tanítanak ilyet?
Tanulás technológia?
Én is jártam fél évig....sztem baromság
Tudod mi kell, hogy tudj tanulni?
Motiváció.
Ha ez nincs, fejen is állhatsz, akkor sem fog semmi belefolyni az agyadba.
Ja, amúgy tényleg, van egy könyv, ami tényleg segíthet, de nem egyszerű megérteni: Dominic O'brien: Memóriafejlesztés
Én a feléig jutottam vele, már így is tudok trükközni társaságban, de lehet, hogy valakit jobban fog érdekelni.
Nem, ez a könyv csak a memorizálásról szól, hogy minél több mindent tudj megjegyezni egyszerre.
Általában 6-9 dolgot tudunk elraktározni a rövidtávú memóriánkba, több nem megy, de megmutat egy technikát, amivel, én pl 30 dolgot is meg tudok jegyezni, és még a sorrendet is tudom, előről, hátulról visszamondom az adott dolgokat, tárgyak, személyek, állatok, stb, mindegy, de megy, és csak úgy néznek, és fizetik a sört :)
Szerintem egy kicsit elkanyarodtunk a kérdéstől.
A suliban tudok tanulni..a hibáimból viszont nem! :D
De azért köszi az eddigi segítséget..ennek a könyvnek utána nézek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!