Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nem merem megütni. Miért?

Nem merem megütni. Miért?

Figyelt kérdés

egy osztálytársam állandóan szekál.pofozgat,rugdos meg minden...én kyokushin karatézok egy jó ideje(3 éve vagy 4) és tudom hogy erősebb vagyok de valahogy mégsem merem megütni.meg félek is egy kicsit az osztályfőnökitől vagy az esetleges kirúgástól.valami mindig visszatart..pedig sokszor megaláz és ütöget is..mit tegyek hogy visszamerjek ütni neki?

7.-es vagyok.

2013. ápr. 19. 15:20
 1/6 anonim ***** válasza:

Nézd meg a Pókembert! "A nagy erő nagy felelőséggel jár!"

jó lehet a karate-oktatásod, én 1 évig jártam kyokushinra és szart se ért:S

5.-6.osknét engem is minden nap szekáltak... én sem ütöttem vissza... néha bánom, néha nem:S nincs rutinod verekedésben, úgyhogy nem érdemes egy hosszabb dologba belemenni.. viszont ha piszkálnak, és ütögetnek, rúgdosnak, akkor szedd össze magad, és egyetlen nagyobb parasztlengővel vágd pofán az illetőt!

ofőtől ne parázz, ha tanár elé kerül a dolog, akkor elmondhatod, hogy Te csak magadat védted, valószínűnek tartom, hogy az osztálytársaid (itt a normálisabb lányokra is számíthatsz) meg tudják mondani, hogy tényleg piszkálni, bántani szoktak.. meg egy normális tanár tudja, hogy ki a bajos fajta, szóval nyugodtan vágd pofán:)

és ha ezt a "csatát" meg is nyered, utána úgy kell viselkedned, mintha bármennyiszer meg tudnád tenni, és lehet, hogy lesz is rá szükség, mert az ilyen kis terroristák nem ritkán jönnek azzal, hogy "suli után megvárjuk és jól megverjük közösen" ahogy egy fedhetetlen jellemtől várni lehet -.-

de én azt mondom, verd pépesre a köcsögöt!:D

2013. ápr. 19. 15:35
 2/6 anonim ***** válasza:
Semmit. Ne üss! Mondd el neki, hogy többre tartod magad annál, mint hogy a szintjére lealacsonyodj. Térj ki előle mindig, térítsd el az ütést, de te ne üss!
2013. ápr. 19. 15:36
 3/6 A kérdező kommentje:
én küzdő versenyekre is jártam és helyezésem is volt és mégse...
2013. ápr. 19. 15:36
 4/6 anonim ***** válasza:

van testvéred?

nekem nincs testvérem és abszolút nem vagyok verekedős tipus ...

2013. ápr. 19. 16:52
 5/6 anonim ***** válasza:

Embereld meg magad és vered laposra. Ne legyél nyámnyila, állj a sarkadra.

http://www.youtube.com/watch?v=IKQIHHBXnoU

2013. ápr. 19. 17:39
 6/6 A kérdező kommentje:
van testvérem!
2013. ápr. 19. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!