Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Csak én vagyok igy ezekkel?

Csak én vagyok igy ezekkel?

Figyelt kérdés
Most kajak csak én vagyok ilyen szerencsétlen???? Egyszerű 8. Os lány vagyok de soha nem jön össze semmi... Azt vettem észre h amit az élet elvesz azt vissza is adja pl.: vannak barátnőim akik nem a legszebbek de olyan okosak h leesik az állam...van barátnőm aki igen kövér de rengeteg pénze van...van barátnőm aki kifejezetten buta de nagyon szép arca van és vékony de nincsen alakja...van barátnőm aki szegény nem valami szép de olyan alakja van h minden modell megirigyelné..van barátnőm aki vékony szép alakja van olyan 3-4-es tanulo nagyon nagyon szép arca van csak nincsen melle...és ezeket veszem észre az uccán is h igen is amit az élet elvesz azt vissza is adja..de calahogy én magamat kivételnek érzem: nem vagyok meseszép, nem vagyok vékony, nem vagyok okos nah de ezt nem ugy hanem mindenből közepes közepesen szép,okos,súlyos. Fenekem meg combom nem pici de az alakom homokóra és szépek a melleim is nagyok...De valahogy azt érzem h anyira kilogok a sorbol annyi negativumot kaptam az élettől h egyszerűen unom az egészet...megnéztem 'ask' sztárjait és nekik igenis pörög az életük de én hol vagyok? Annyira jelentéktelennek és átlagosnak érzem magam hlgy huhhhhhh...Csak én vagyok ezzel igy?

2013. ápr. 18. 21:10
 1/5 anonim ***** válasza:
szerintem az a jó ha átlagos vagy :)
2013. ápr. 18. 21:15
 2/5 A kérdező kommentje:

Jajdearanyosvagy köszönöm!

De amugy nem attól félek hanem hogy nem lesz fiu akinek kellenék...:/

2013. ápr. 18. 21:19
 3/5 anonim ***** válasza:
miért ne kellenél egy fiúnak se?
2013. ápr. 18. 21:21
 4/5 anonim ***** válasza:

Én is így érzek....

Van 4 barátnőm, akikkel tök jól elvagyok, csak hát ők szépek, vékonyak, és okosak. Én meg ugyan kitűnő vagyok, de dagadt (igen, próbáltam változtatni...) és csúnya is.

Egyébként teljesen jelentéktelennek érzem magam, szinte mindenki utál...Remélem jobb lesz a helyzet a gimiben. :)

14/L

2013. ápr. 18. 21:26
 5/5 A kérdező kommentje:
Én is csak abban tudok reménykedni :/
2013. ápr. 18. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!