Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csináljak ezekkel a...

Mit csináljak ezekkel a hülyeségeimmel?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Előre is bocsánat a fárasztó és unalmas kérdésért de sajnos nem tudom kivel megbeszélni a dolgaim, nincsenek jó és megbízható barátaim és sajnos ezt a családon vezetem le és már ők se szeretnek..Nem fogad be semmilyen közösség soha semmikor és egyedül vagyok és még cikiznek azzal h jól tanulok:S Olyan fura dolgaim vannak h pl. van egy fa és nem tudom eldönteni h jobbról vagy balról kerüljem meg szerintem ez elég beteges de a sok stresztől van ..Néha már azon gondolkozok jobb lenne a halál vagy akármi más ..(Pszihológusra nincs pénzem:D )Mit csináljak magammal?:S Kicsit furán fogalmaztam de remélem kapok rendes válaszokat!Kössz előre is
2009. júl. 7. 13:28
 1/8 anonim ***** válasza:
Attól is függ, hogy milyen súlyos a problémád. Miket csinálsz még, amik furcsák? A fákat kerüld meg mindig egy oldalról és akkor nem kell gondolkodnod.
2009. júl. 7. 13:30
 2/8 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy?

Nyugi, most nyár van, pihend kií magad olvass motivációs könyveket (pl. Andrew Matthewstől) nekem is sokat segítettek.

Engem is cikiztek osztálytársaim h kocka meg mittomén, de most már nem, és barátaim is vannak... nyugi ennél csak jobb lehet :)

Mellesleg ha akarsz beszélgetni írj privit ;)

Pussz

2009. júl. 7. 13:32
 3/8 A kérdező kommentje:
akarokXD 13 éves vagyok és csak soha nem volt vmi jó életem és elég belőle :S és te mennxi vagy?
2009. júl. 7. 13:36
 4/8 anonim ***** válasza:
Andrew Matthews könyvei tényleg nagyon jók! Azokat olvasd el, vagy csak a Legyél boldog tinédzsert!
2009. júl. 7. 15:00
 5/8 A kérdező kommentje:
Irány a könyves bolt:D!
2009. júl. 7. 15:15
 6/8 anonim ***** válasza:
semmi bajod nincs. tini depresszió de te sem gondolod komolyan. ki fogod nőni. én sem hittem el.
2009. júl. 7. 20:25
 7/8 A kérdező kommentje:
Remélem...
2009. júl. 7. 21:34
 8/8 anonim válasza:

Nyugi, én 14 vagyok és nekem is vannak ilyen gondjaim, főleg a tanárok, barátok, család téren. Apum nem velem lakik, anyum munkanélküli, így elég nehéz most, de a barátaim sem jobbak...mióta járok egy fiúhoz, folyton én vagyok a téma és cikiznek is, de már hozzászoktam. Apropó tanárok, na ők se jobbak, mivel mindegyik szivat minket, nehogy már jó legyen a 8. évünk...

Már ott tartok, hogy hozzászoktam. Szóval ne keseredj el ennyire, biztosan a sok stressz, és nem vagy vele egyedül, pl itt vagyok én is:)

Pusz

2010. márc. 25. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!