Én gondolom rosszul?
Sziasztok!
Idén lettem 20 éves.
Eddig se érettségim, se nyelvvizsgám vagy szakmám.
Ha idén sikerülne az érettségi ( első próbálkozás )akkor sincs pénzem nyelvtanfolyamra, vagy egy OKJ-s képzésre.
A szüleim fizették a testvéreim továbbtanulását...
Azt ígérték az enyémet is fogják, de már vagy 6 hónapja könyörgök egy angol/spanyol tanfolyamért...
Pár hónapja azt mondták, hogy a pszichiátert és a nyelvtanárt nem fizetik egyszerre, így a kezelést befejezettnek tekintettem és többet nem jártam az orvoshoz...de a nyelvtanfolyam sehol...
Tisztában vagyok azzal, hogy a szüleim nem kötelesek finanszírozni a tanulmányaimat de reméltem, hogy így lesz mivel én nem tudom kifizetni egyik tanfolyamot sem.
Felvetettem, hogy az idei nyaralás árát ( az én részemet ) költsék inkább egy OKJ-s képzésre, vagy pedig egy nyelvtanfolyamra, szerintem bármelyikkel többre mennék mint egy hétnyi pihenéssel.
Én gondolom rosszul?
Sajnos kénytelen vagyok onnan kezdeni.
De a tankönyvekért biztos fizetni kellene, arról nem is beszélve, hogy az OKJ és a nyelvtanfolyam mellett szerintem nem tudnék annyit dolgozni mint most, és ez a szüleim számára elképzelhetetlen...!
De legalább akarsz tenni azért, hogy másképp legyen! Sokan csak nagyon jól elvannak a semmittevéssel és közben eltartatják magukat a szülőkkel.
Szerintem biztos megértik a szüleid, hogy így nem tudsz pénzt keresni... gondolom segíteni fognak.
Én meg itt vagyok érettségivel plusz informatika és művészeti végzettséggel és nem kellek sehová. Mindennap legalább 5 helyre adom be az önéletrajzom és semmi.
Most belefogok mindenbe, amivel egy kis pénzt tudok keresni.
Talán úgy tűnik most kezd összejönni valami, de nem kiabálnám el.
Nézz szét ezen az oldalon, hátha segít valamit, igaz ez is pénzbe kerül, de töredéke egy nyelvtanfolyam árának, és állítólag nagyon hatékony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!