Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csináljak? (bővebben lent)

Mit csináljak? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Az osztályomba eléggé visszafogott vagyok..egy olyan osztályba kerültem akik nagyszájúak,üvöltöznek a tanárokkal ha rossz kedvük van,kihasználnak/kihasználtak...de már nem hagyom magam. 2 normális ember van az osztályban...A barátnőm meg az osztályfőnököm. Tudom jól,hogy ők szeretnek engem,de mégis olyan fura. Néha olyan mintha ofim is azt gondolná,hogy furcsa vagyok,pedig még egyszer mesélte is,hogy ő is ilyenvolt..Na de a lényeg az,hogy mivel hülyékkel vagyok körülvéve,és mivel én nem vagyok olyanok mint ők,ezért már én is annak érzem magam mert én vagyok hibáztatva szinte mindenért... Már ha felkelek rögtön gyomoridegem lesz,hogy megint oda kell mennem... Mit csináljak hogy ne készüljek ki? :S
2013. ápr. 13. 21:03
 1/2 anonim ***** válasza:

Támaszkodj a barátnődre és az OF-re, a többieket meg egyszerűen zárd ki a tudatodból. Na és ha különbözöl tőlük? Nem rossz dolog az, ha más vagy. Az a fajta viselkedés, amit ők tanúsítanak nem követendő, épp ezért dicsérendő, hogy te nem vagy hozzájuk hasonló. Egyszer egy személy azt mondta nekem:

"Az átlagemberek felett vagy jóval. És csupán azért, mert "normális" vagy. Normális. Ez a szó manapság nagyon nagy bókkal ér fel..."

Szerintem gondolkozz el ezeken a mondatokon :)

2013. ápr. 13. 22:04
 2/2 A kérdező kommentje:

:)) ez nagyon jol esett.

a legfobb bajuk az velem hogy nem nyilok meg feléjük..de én nem akarok olyan lenni mint ők

2013. ápr. 13. 22:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!