Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Minek az embernek ellenség,...

Minek az embernek ellenség, ha vannak baráti? (lent)

Figyelt kérdés

Na igazából elég hosszú a történet... Megpróbálom röviden leírni. Van egy osztálytársam akit a barátomnak hittem. (hogy könnyebben le tudjam írni nevezzük Kittinek) Már három éve ismerem, két éve vagyunk osztálytársak /ő bukott hozzánk/ Egész jól összebarátkoztunk, kialakult egy 6 főből álló klikk... Régebben járni akart velem egy fiú (nevezzük őt Józsinak) akit Kitti mutatott be nekem. Ők barátok voltak, nem volt köztük ekkor semmi. Én láttam viszont Kittin, hogy szarul esik neki ez az egész helyzet, ezért inkább a lehető leggyorsabban elmagyaráztam Józsinak, hogy nem lesz köztünk semmi. Egy hónapra rá Kitti és Józsi összejöttek, illetve ezt állította Kitti, de nem hittünk (az a 6-os klikk) neki, mert nem az a pasizós típus és Józsi is azt mondta nekem, hogy köztük sose lesz semmi. Na szóval nem is ez a lényeg. Egy pár nap alatt ez lecsenget és nem foglalkoztunk vele. Persze Kitti kamuzott tovább, hogy milyen meg minden, de mi nem foglalkoztunk vele ezért egy idő után leállt a dumával...

A Lényeg:

Ma kölcsönadtam neki a telómat, hogy fészezzen... Elfelejtett kilépni belőle amit csak itthon vettem észre. Eszembe jutott ez a Józsis sztori (mert egyébként nekem tetszett Józsi, csak miatta nem jöttem össze vele, gondoltam a barátságunk többet ér) Tehát visszaolvastam a levelezését. Tudom, hogy ez nem volt szép, de érdekelt. Ekkor olyanokat láttam amit el sem akartam hinni... Nem volt együtt Józsival! DE folyamatosan engem szidott, amikor Józsi érdeklődött felőlem. Minden féle hazugságokat mondott rólam, hogy Józsit lebeszélje. Teljesen kiakadtam. Mi ez már? Én direkt nem kezdek ki vele mert látom, hogy Kittinek ez milyen szarul esik erre ő meg hátba támad.

Igazából a kérdésem az lenne, hogy ezt elmondjam neki? Mert még neki állna feljebb, hogy én elolvastam a levelezését. Igaza lenne, nem kellett volna... Mit csináljak? Adjatok valami tanácsot létszíves! Teljesen ledöbbentem. Engem is nyugodtan szidhatok, csak írjatok valamit! Mi a véleményetek erről?

Bocsi, hogy ilyen hosszú lett, de nem bírtam rövidebbre íni. Így teljes a sztori.

16/L

2013. ápr. 9. 21:09
 1/3 anonim ***** válasza:
ebben mi a kérdés? ez nem egy kérdés csak szerrted volna megosztani a problémád a világgal és arra vársz, hogy megvergessék a vállad és sajnáljanak ...
2013. ápr. 9. 23:32
 2/3 A kérdező kommentje:
Az a kérdés, hogy elmondjam-e neki?! Nem azért írtam ki, hogy sajnáljanak...
2013. ápr. 10. 07:16
 3/3 anonim válasza:
Sziaa !! Szerintem mondd el a barátnődnek (tálalj ki mindenről :)
2013. ápr. 12. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!