Minden embernek való hosszú párkapcsolat?
Figyelt kérdés
Én úgy érzem nem állok készen arra, hogy bensőséges kapcsolatot alakítsak ki bárkivel és nem tudom elképzelni, hogy ez mégis hogyan lehetne lehetséges. A gondolataimat nagyon nehezen tudom érthetően kifejezni, hogy az tényleg azt tükrözze amit értek az érzéseimmel meg szinte én sem vagyok tisztában vagy egyszerűen kétségbeejtően kevés van.2013. márc. 24. 22:36
1/5 anonim válasza:
Nem feltétlenül, de idővel szerintem mindenki igényli. Persze vannak kivételek, de lehet, hogy csak szimplán nem arra van szükséged most, nincs ezzel gond.
3/5 anonim válasza:
Nem... szerinted miért van annyi nőcsábász és ribanc?? Sokan nem vágynak hosszútávra, csak kalandokra, szexkapcsolat, ilyenek! :)
Ez elég normális dolog, csak általában lenézik az ilyen embereket... persze lehet ezt is kulturáltan csinálni. Pl én a szingli szót arra mondom, aki nem úgy gátlástalanul mindenkivel össze-vissza... hanem az, akiről nem is gondolnád, normális a megjelenése, megválogatja a partnereit, és normálisabban ribanc... :)
Szóval lehet, hogy később majd te is szeretnél komolyat, de most az életednek nem ilyen szakaszában vagy... próbáld meg kiélvezni ezt is! Csak találd meg a neked legjobb módját! :)
4/5 anonim válasza:
Az, hogy valaki úgy érzi: boldogul egyedül is az életben, nem feltétlen jelenti, hogy ribanc. A kettő azért messze nem ugyanaz. Mindössze arról van szó, hogy az ilyen embereknél egy kicsit később érik meg a párszükséglet érzése, de mindenesetre biztos, hogy bekövetkezik, mert az ember társas lény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!